Witam , pisze odnośnie frustracji do jakiej doprowadza mnie FM18. Przy 1000h w wersji 17 nie miałem bodajże ani jednego crasha , w wersji 18 kiedy postanowiłem wkoncu się na nią przesiąść przy 50 h wywaliło mnie już chyba z 10 razy. Najczęściej dzieje się to w przerwie meczu , gdzie wyskakują informacje od analityka i mam możność kliknięcia " szatni" i przejścia do rozmowy motywacyjnej.gram na Klasycznym 2D , w ustawieniach, grafika na domyślnym.
Kiedy gra się zawiesi, jest możliwość tylko ctrl alt delete i wyłączenia gry przez menedżera zadań. Naturalnie, na pasku w w/w programie jest adnotacja o tym że Fm18 ma tzw "brak odpowiedzi"
Mój pc
Intel 5 2500
Nividia GeForce 750ti
8Gm ramu
Win 7 ultimate
Dodam tylko że nigdy nie spotkałem się z taką ilością crashow jak w ostatniej odsłonie gry od SI. Jest jakiś sposób aby temu zaradzić?
Odpowiadając na pytania, to gram na pełnym ekranie 1920x1080 , skórka domyślna ciemna. Proszę gorąco o pomoc.
Przepraszam za składanie niektórych zdań ale piszę z telefonu .
Pozdrawiam
Kiedy gra się zawiesi, jest możliwość tylko ctrl alt delete i wyłączenia gry przez menedżera zadań. Naturalnie, na pasku w w/w programie jest adnotacja o tym że Fm18 ma tzw "brak odpowiedzi"
Mój pc
Intel 5 2500
Nividia GeForce 750ti
8Gm ramu
Win 7 ultimate
Dodam tylko że nigdy nie spotkałem się z taką ilością crashow jak w ostatniej odsłonie gry od SI. Jest jakiś sposób aby temu zaradzić?
Odpowiadając na pytania, to gram na pełnym ekranie 1920x1080 , skórka domyślna ciemna. Proszę gorąco o pomoc.
Przepraszam za składanie niektórych zdań ale piszę z telefonu .
Pozdrawiam
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.04.2018, 10:26
Najnowsze posty