Football Manager 2019. Jakiś klub z 5 topowych lig, absolutnie nie gigant typu City, Real czy Juve, ale też nie jakiś klub bijący się o utrzymanie. Klub mocniejszy, ale może uznawany za średniaka, który przy odrobinie szczęścia powalczy o 3-4 miejsce. Warunek to kilku solidnych grajków, co najmniej jeden młody talent, ponieważ po rozpoczęciu gry będę miał wyłączone okienko transferowe, więc chciałbym zawalczyć kadrą którą już posiadam. Stadion na minimum 35 tys., klub z większego miasta, a do tego mocny finansowo. Ponadto zespół nie może grać w obecnym sezonie LM (za toLiga Europy może być) i fajnie, jakby to był zespół z historią i tradycjami oraz oddanymi kibicami.
Wiem wiem, wymagania może trochę przesadzone...
Na wstępie powiem, że odpada Lazio i Leverkusen (klub bez dużego stadionu i nie z jakiegoś wielkiego miasta, ale zrobiłem mały wyjątek), ponieważ swego czasu sporo grałem tymi klubami, a chcę spróbować czegoś nowego. Nie chcę też grać Marsylią. Sampdoria czy Torino wydaje mi się, że nie mają zbyt silnej kadry i są to raczej biedniejsze kluby.
W zasadzie do głowy wpada mi tylko Everton.
Pomocy!
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 20.10.2018 o godz. 11:53
Najnowsze posty