No dobra, to kilka opinii ode mnie.
Zacząłem karierę bardzo wcześnie bo w grudniu ubiegłego roku.
Przesymulowałem około 40 dni w około 40 minut, nie jestem dokładny bo nie zapisałem tego.
Zagrałem mecz reprezentacją Polski w której Milik strzelił dwa gole z dystansu(wolny plus akcja), było 5:1 z Łotwą, z Anglią porażka, GKS Katowice zagrałem z rezerwami Juve, w których grał pierwszy garnitur (EmreCan, Pjanic, Sandro, Khedira, Matuidi, Dauglas Costa, Perin) i do przerwy wygrywałem 1:0, drugi mecz z rezerwami PSG wygrywałem 2:0 przy czym miałem cały zespół złożony z wypożyczonych zawodników. między innymi Kouyatte i Ledesma. Ciekawe, że zawodnicy po dwóch dniach w klubie potrafią się zgrać i w ogóle mają ochotę na testy w pierwszoligowym polskim klubie, w dodatku w rywalizacji z tak naprawdę pierwszym składem topowych klubów europejskich.
Podejrzewam, że gdyby klub nie był rezerwowy a pierwszy w nazwie to byłyby pogromy.
Zdarza się, że jak nie przeczytam wszystkich wiadomości to po kliknięciu spacji gra wchodzi w tryb przewijania, ale nie przewija się do przodu, myślałem że chodzi o datę ale doczytałem wiadomości i popłynęło dalej, sytuacja pojawiła się trzy razy i trzy razy to samo pomogło.
Nie dbam o treningi bo za dużo opcji jak na początek rozgrywki, marzy mi się aby newsy były takie żeby chciało mi się za każdym razem je czytać, a nie żeby było to monotonne (raport skauta, informacja o drużynie, konferencja, wypożyczenie, testy, kontrakt, juniorzy, rezerwy, pierwszy skład, i tak w kółko).
Save z wszystkimi ligami i piłkarzami zapisuje się około 50 sekund, przy czym pod koniec ten pasek przyspiesza.
Brak polskich znaków w nazwiskach wkurwia, brak polskiej lokalizacji wkurza ale wiem ze ma byc wszystko ok w dniu premiery (to już 3 dni!).
Dużo statystyk, dużo ujęć pod różnymi względami, taki rozbudowany ładny graficznie excel, marzy mi się aby zawodnik który gra w klubie nie miał od razu pokazanych wszystkich parametrów tylko żeby zespół uczył się z tygodnia na tydzień jak dobry ma każdy atrybut, podobnie z piłkarzami na wypożyczeniu czy tych obserwowanych przez skautów.
Przepraszam za błędy w tekście ale mam mini klawiaturę i nie chce mi się dziś poprawiać błędów ewentualnych.
Mam zrobionych ok. 90 screenów ale większość to czepianie się braku spolszczenia, dlatego przeszukam te bez spolszczenia i tu wrzucę z imgura.
Najnowsze posty