Wiec tak Panowie mówię o Edytorze, który standardowo instaluje się z FM2006 (zainstalujesz grę to obok ikony fm.exe masz ikone editor w folderze w którym jest zainstalowany Manager).Nie mówie o żadnym edytorze ściągniętym ze strony itp. To ja moze poprowadze Was za rączkę do tych ZER. Menu Start>Programy>Sports Interactive>Football Manager 2006>Editor.W tym momencie odpala się edytor z górnego paska zadań wybieramy Plik>Wczytaj Bazę Danych (komputer zapyta nas czy zrobić kopię bazy danych("db"
zaznaczamy tak-na wszelki wypadek jakbyśmy za bardzo namieszali.Wczytaliśmy Bazę Danych (plik "db"
z menu po lewej stronie wybieramy KLUBY(w okienku wpisujemy np.Tottenham, i wciskamy ENTER>klikamy myszką na zanleziony klub w tym przypadku Tottenham>następnie z menu po lewej (tam gdzie wybralismy wcześniej KLUBY) wybieramy ATRYBUTY. W tym momencie pokażą na się atrybuty Tottenhamu(jest ich 14 takich samych dla wszystkich klubów np.Ofensywa, Głębia,Nieszablonowość,Dowolność Gry, Krycie i inne) same 0 (zera)!To dziwne bo jak sobie zajrzymy w te same atrybuty innych klubów są tam wartości atrybutów w przedizale od 1 do 20. Jest więcej klubów ze wszystkimi atrybutami zerowymi np.Fiorentina , Udinese,Ascoli,Groclin. Spróbójcie zagrać sezon takim klubem który ma same zera w atrybutach miałem takie "szczęście" zagrać Fiorentiną i Tottenhamem-poprostu żeby nie wiem co to idzie ci "jak krew z nosa".Byłbym wdzięczny gdyby ktoś poza mną zbadał sprawę na własnej bazie danych i odpowiedizał mi czy to nie błąd?? Moim zdaniem na 99% świadczy to o słabości tego Manager>choć to moja ulubiona GRA!Będe wdzięczny za konstruktywne odpowiedzi!
Najnowsze posty