Niestety nie mam juz sejwa z Ternana, ale z tego co pamietam kupowałem moich ulubionych graczy. Standartowo grając klubami w których są restrykcje dotyczace zawodników spoza UE, daje "wszystkich graczy" z Polski, Węgier, Czech, Szwajcarii, Finalandii i Szwecji. Tam talenty w stylu: Doudin, Bertolina, Turunnen, Mravec, Sabic, Gaiger, Sztylka, Hirsz (któl strzelców SerieC1), Majewski, Napierała, Dalla Valle czy Strugarek przychodzą nawet do 3 ligi.
W drugim sezonie kupiłem Salihiego, który został królem strzelców serieB oraz w 1 sezonie w SerieA z 25 bramkami powtórzył ten wyczyn. Miałem też Adu (z wolnego transferu po 3 sezonie), Afanasieva (sprowadziłem go z Włoch, więc nie obciążał limitu obcokrajowców) i Cardenasa oraz świetnego skrzydłowego z Włoch - Salvatore Aurelio. Pamietam jeszcze Dzsuzsaka, Aaritalo i na bramce świetnego Costila z Francji (w 2 sezonie). Byli jeszcze Obertan, Monnet, Degree, Teaudors (jakoś miałem słabość do Francuzów).
Acha i najważniejsze. Od początku w Ternanie miałem L.Jimeneza i Kharije z Maroka (ten drugi sprzedany za 3.5 mln euro, więc było sporo kasy na wzmocnienia).
Znalazłem stary sejw z Neuchatel Xamax. Oto skład, który pokonał Juve i zremisował z Barcelona w LM
Najnowsze posty