Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
0
02.11.2007 23:11    #2060
W sumie to jeszcze nie ma sie czym chwalic....ale ja to zrobie.....gram sutton utd. wlaśnie(raczej..) awansowałem do championship, w sumie to nie jest jakis wielki wyczyn ale myśle, że bedzie jeszcze lepiej....niestety nie zdobyłem po drodze żadnego pucharu(tak naprawde to słabo mi idzie bo dopiero w tym sezonie awansowałem do 4 rundy pucharu anglii)........niżej bedzie skład do zobaczenia.....

0
02.11.2007 23:23    #2061
http://img21(...)--->a tutaj aktualny skład

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.11.2007 00:15    #2062
Właśnie ja, w porównaniu z Tobą, umiem czytać i pisać w miarę poprawnie. A, jeśli się mylę to powiedz mi, co oznacza "Czyżby 95 znaczyło date urodzenia?" Ciekawe co innego to może oznaczać. Jakby się ktoś urodził w 2000 roku to też byś się go tak czepiał? Dobra, koniec dyskusji bo nie warto tracić czasu.

kamiloski Partyzant

0
03.11.2007 11:33    #2063
Awansowałem Kmita Zabierzów do ekstraklasy a na transfery wydałem tylk0 10000

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.11.2007 11:36    #2064
to się teraz kolego pochwal składem :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Fenix Partyzant

0
04.11.2007 11:29    #2065
Witam ponownie
Dokonałem właśnie wielkiej rzeczy - wprowadziłem (mam 2018 rok :P) do I ligi Podbeskidzie Bielsko-Biała, opartą niemal tylko na piłkarzy z zagranicy! Przejąłem ich w pierwszym sezonie jako beniaminka, utrzymałem w lidze. Następny sezon to 8 miejsce, awięc w środku tabeli, a ostatni sezon to już był prawdziwy sezon moich piłkarzy - mimo iż nie byłem faworytem do awansu, moi chłopcy zdobyli aż 83 pkt w 34 meczach, dystansując drugie Zagłębie aż o 14 "oczek"! Mówię Wam - nie wiem jak u Was, ale u mnie prawdziwą kuźnią talentów są drużyny ASEC-u Abidżan i Cotonu Sport. Połowa (a może więcej) graczy mojej drużyny pochodzi właśnie stamtąd! Podam mój podstawowy skład, chodź zapewne nikt nie będzie nikogo znał, bo to regeneranci. W nawiasie podam skąd przyszedł.

Ibrahima Traore (ASEC) - Mohamed Doumbia (ASEC), Parfait Ottou (Coton Sport), Rovshan Jabbarov (Nefczi Baku), Vladimir Safronov (Darida) - Christian James (Julius Berger), Michel Bolou (ASEC), Jean Owona (Coton Sport), Serge Ouattara (ASEC) - Yury Glushko (Kajrat) i MIchel Diarra (ASEC).

Często z ławy wchodzili i grali z powodzeniem także: napastnicy Constant Billong (Coton Sport), Andrius Karcemarskas (Nieśwież), pomocnicy Jean Bikey (Coton Sport), Piotr Król (wychowanek) i obrońcy Jewgenijs Starkows (Jurmała), Julien Komenan (ASEC) i Julien Traore (ASEC).

No i co na to powiecie?? Mi się udało pierwszy raz takie coś zrobić, w dodatku samymi "zagraniczniakami"! Ciekawe jak mi pójdzie w I lidze ... póki co nie robię jakichś wielkich wzmocnień ...

krooger1988 Młody aktywista

0
11.11.2007 20:28    #2066
Fenix pokaz screena :D:D

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
11.11.2007 20:32    #2067
wprowadzenie PBB do I ligi nie jest jakimś wielkim wyczynem.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.11.2007 20:52    #2068
Martial Yao, czy jakoś tak, też z ASEC. Według mnie jest lepszy od Omara Andrade. Kupiłem Yao za darmo w pierwszym sezonie do Wisły Kraków i się nie zawiodłem. Po jednym sezonie jego wartość wzrosła do 1 mln. euro!

0
12.11.2007 17:51    #2069
Witam wlasnie wprowadzilem klub holenderski(OMNIWORLD)do eredivisie.....mysle ze jest to duze osigniecie bo jak sie nie myle maja najmniejszy budzet w lidze.....co jest najlepsze do przerwy zimowej(trwa ona prawie 1 miesiac) przegralem 14 spotkan i bylem na ostatnim miejscu.....po przerwie wygrywalem wiekszosc spotkan a wypozyczylem tylko lewego pomocnika reszta to sklad ktory przegrywal prawie wszystko......jednak nie awansowalem z 1 miejsca tylko z miejsca bodajze 10.....zawdzieczam to systemowi ligi holenderskiej.....ciekawe jak bedzie w 1 lidze....tak na marginesie to pierwszy mecz w 1 lidze przegralem u siebie z PSV chyba 3:1

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.