Ja osiągnąłem przeogromny sukces Stalą Rzeszów. Nie wspominając, że przez kilka sezonów zrobiłem z nich solidny zespół I-ligowy, w obecnym, 2022 roku zdobyłem nimi Puchar UEFA w dodatku dość rezerwowym składem (niektórzy nowi, lepsi od innych piłkarze nie byli zarejestrowani). W finale pokonałem Lens 2:1 po dwóch golach mojego gwiazdora Korobki. Oprócz tego kupiłem Tomasa Marko, który przyszedł z Lechii z II ligi i zdobył 15 goli w pół sezonu. Już w dwóch miesiącach miał 10 goli (strzelił 4 gole w debiucie) i prowadził na liśćie strzelców! Oprócz tego doszedłem Polską jak na razie do ćwierćfinału MŚ 2022. Podam mój skład Stalą choć i tak nikomu nic nie da do zrozumienia, bo chyba wszyscy to regeneranci
Podstawowa "11": Fredrik Persson - Aziz Ben Amor, Mariusz Mazur, Josef Prochazka, Piotr Kurowski - Hamza Ouaddou (Sasa Brković), Sinisa Georgievski, Dmitry Ahmetzyanov, Ales Pandza - Ivan Korobka, Tomas Marko. Szczególnie atak mam rażący oprócz Marko i Korobki świetnymi napastnikami są także Tomasz Maziarz (kupiony z Barcy) i Catanha, a oprócz tego pozyskałem z Legii (wcześniej trenowałem też Legię) Aarona Aprila, świetnego zawodnika z RPA. W ogóle w RPA gra sporo talentów. Mam także Mokoenę, ale już przechodzi na emeryturę. Niebawem zamierzam dać screena
Najnowsze posty