Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
05.02.2008 07:36    #2270
M8_PL
Jeżeli skasowałeś moją odpowiedź na swój post, to albo skasuj także swój bo jest nie na temat albo daj mi się do niej ustosunkować.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Painkiller Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
05.02.2008 22:02    #2271
Mam nadzieje ze to dobre miejsce na pokazanie tej bramki... w koncu mozna uznac to za przechwalke. Ponizej zamieszczam link do meczu w Pucharze Anglii, niestety przegranym, zobaczcie bramke na 2:2 z 80 minuty.

http://www.voila.pl/z7oso/

Pierwszy raz zapisywalem mecz i umieszczalem go w necie wiec mam nadzieje ze bedzie chodzic :) ( dla niezorientowanych sciagacie mecz uruchamiacie FM-a 2008 klikacie opcje ogladaj mecz i prowadzicie sciezke do tego pliku)

Zdarzylo sie tak juz komus?

pierdutka Przodownik pracy

0
05.02.2008 22:19    #2272
Kuszczak :) Mi się zdarzyły gole z pola karnego swego (Dossena) , ale tego nic nie przebije xD

Frej Młody aktywista

0
07.02.2008 19:39    #2273
Dodam ze zaczelem od nowa gra. Tutaj oczywiscie tez edytorem sie bawilem. A takze nie lubie tego klubu wiec specjalnie to zrobilem...

Pawisco

To jest Flex. Będe tak miły i zarzuce linka Flex

Mati 95 Partyzant

0
07.02.2008 20:07    #2274
frej co to za skin bo mi sie podoba opublikuj na cmrev

Frej Młody aktywista

0
07.02.2008 20:11    #2275
No dostałeś linka. Przeczytaj całego posta...

elvisreal Młody aktywista

0
08.02.2008 15:30    #2276
mecz PSV-AZ
: http://img18(...)rve1.png
spójrzcie na oceny piłkarzy AZ Alkmaar

mesjo Partyzant

0
08.02.2008 15:57    #2277
jeśli chodzi o same oceny to są niskie ale ja miałem jeszcze niższe: gdy wygrywałem Milanem w KMŚ z Canterbury FC 15:0 to żaden z ich piłkarzy nie miał lepszej oceny niż 3(czyli mieli głównie 1 i 2, a 3 mieli tylko ci, którzy nie schrzanili jakiejs bramki). Ale jeśli chodzi o szczebel rozgrywek i klase drużyn(piłkarzy, budżety) to rzeczywiście ewenement jesli idzie o oceny, bo wyniki sie zdarzają ale ocen takich nie widziałem
moze troche pogmatwane to ostatnie zdanie ale mam nadzieje ze zrozumiecie

Fenix Partyzant

0
08.02.2008 21:31    #2278
Ja osiągnąłem przeogromny sukces Stalą Rzeszów. Nie wspominając, że przez kilka sezonów zrobiłem z nich solidny zespół I-ligowy, w obecnym, 2022 roku zdobyłem nimi Puchar UEFA w dodatku dość rezerwowym składem (niektórzy nowi, lepsi od innych piłkarze nie byli zarejestrowani). W finale pokonałem Lens 2:1 po dwóch golach mojego gwiazdora Korobki. Oprócz tego kupiłem Tomasa Marko, który przyszedł z Lechii z II ligi i zdobył 15 goli w pół sezonu. Już w dwóch miesiącach miał 10 goli (strzelił 4 gole w debiucie) i prowadził na liśćie strzelców! Oprócz tego doszedłem Polską jak na razie do ćwierćfinału MŚ 2022. Podam mój skład Stalą choć i tak nikomu nic nie da do zrozumienia, bo chyba wszyscy to regeneranci

Podstawowa "11": Fredrik Persson - Aziz Ben Amor, Mariusz Mazur, Josef Prochazka, Piotr Kurowski - Hamza Ouaddou (Sasa Brković), Sinisa Georgievski, Dmitry Ahmetzyanov, Ales Pandza - Ivan Korobka, Tomas Marko. Szczególnie atak mam rażący oprócz Marko i Korobki świetnymi napastnikami są także Tomasz Maziarz (kupiony z Barcy) i Catanha, a oprócz tego pozyskałem z Legii (wcześniej trenowałem też Legię) Aarona Aprila, świetnego zawodnika z RPA. W ogóle w RPA gra sporo talentów. Mam także Mokoenę, ale już przechodzi na emeryturę. Niebawem zamierzam dać screena :)

bartix94 Młody aktywista

0
10.02.2008 12:20    #2279
sukces na miarę światową to nie jest, ale dla mojego malutkiego klubu jest :)
http://img.w(...)ssss.JPG
a to strzelec 2 goli Justine ( niestety newgen )
http://img.w(...)ssss.JPG

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.