Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Marianinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
15.04.2008 16:09    #2360
[quote=ResetPL]Jakim klubem grałeś i który to był sezon??[/quote]

Znicz Pruszków - Sezon 3

pawel987 Młody aktywista

0
15.04.2008 17:19    #2361
ja moje najwieksze sukcesy odnosze teraz man utd. Muj skład to

Casilias-Daniel alves,Vidić,Ferdinand,Roberto Carlos-Cristiano ronaldo Diego Cesc Nani Rooney henry

Wygrałem lige, LM Puchar angli I 49 razy nie przegrałem z rzędu

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
15.04.2008 18:19    #2362
Ludzie przeczytajcie co zrobilem Górnikiem Łęczna i to juz w sezonie 2012/2013 uff cieżko było ograc Chelsea w finale ach ten Dniel Sturridge:)

Sledziu Partyzant

0
15.04.2008 18:43    #2363
paweł987 wielcem ciekawy jak to zrobiłeś. Alves z 30 milionów jak nic, Diego pewnie z 20, Fabregas o ile w ogóle przejdzie to pewnie również jakieś 30, o Henry'm nie wspomnę.
Teraz pytanie ile sezonów po rozpoczęciu gry zagra Carlos? W tym czasie tyle hajsu zdobyłeś.
Poza tym z Manchesterem jest to banalnie łatwe, sam wiem bo gram zawsze nimi.

0
15.04.2008 19:38    #2364
Ludzie od początku widac że koleś albo se w edytorze dłubał albo z save edytorami jedzie .Z takim składem to po drugie meczu przez 5 sezonów mógłbyś nie przegrac a moze z 10 zremisowac.A poz za tym co to za podnieta grac MAN U czy Barcelona zagrajcie Motorem i spróbujcie awansowac to jest wyzwanie ;Ewentualnie jakimś lepszym klubem z np Białorusi Islandii czy Luksemburga(jeszcze raz dziękuje tem z SI co pomyślał kiedys o Edytorze) awansowac do grupowej ligi mistrzów.To jest wyzwanie mi się kiedys udało Teutą Durres(czy jakostak) awansowac i co przebijacie?

ResetPL Młody aktywista

0
15.04.2008 19:57    #2365
[quote=Destro]Wielokrotnie grałem klubami z niższych lig (w tym oczywiście nasza 2 liga :P). Z reszta już od dłuższego czasu nie kreci mnie gra mocnymi klubami. Nie wiem... jakoś nie czuje wtedy satysfakcji z osiąganych wyników :P Ja nie twierdze, ze nie jest to powód do radości, ale raczej nie traktowałbym tego w sferze sukcesu :)[/quote]

[quote=glosik1]Ludzie od początku widać że koleś albo se w edytorze dłubał albo z save edytorami jedzie. Z takim składem to po drugie meczu przez 5 sezonów mógłbyś nie przegrać a może z 10 zremisować.A poz za tym co to za podnieta grac MAN U czy Barcelona zagrajcie Motorem i spróbujcie awansować to jest wyzwanie ;Ewentualnie jakimś lepszym klubem z np Białorusi Islandii czy Luksemburga(jeszcze raz dziękuje temu z SI co pomyślał kiedyś o Edytorze) awansować do grupowej ligi mistrzów.To jest wyzwanie mi się kiedyś udało Teutą Durres(czy jakoś tak) awansować i co przebijacie?
[/quote]
Popieram Was obu. Mniejszymi sukcesami i mniej kręcącymi są te zdobywane bogatymi i znanymi klubami europejskimi. Najbardziej cieszą wygrane mecze klubami z 2 lub 3 półki (np. z II ligi polskiej) z mocnymi przeciwnikami, sprowadzanie do tych klubów dobrych zawodników itd. Oczywiście bez użycia edytorów...
Pozdrawiam :D

0
15.04.2008 20:09    #2366
Nie zrozum mnie źle edytor czyli zamiana lig nie ulepszanie zespołów! zamiana np za Islandie(jakoś nie lubie tej ligi) zamieniam na Luksemburg czy Czarnogórę jeszcze raz powtarzam nie ulepszałem zespołów
Pozdro

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.04.2008 o godz. 20:10

ResetPL Młody aktywista

0
15.04.2008 20:13    #2367
[quote2=Marianinho][quote=ResetPL]Jakim klubem grałeś i który to był sezon??[/quote]

Znicz Pruszków - Sezon 3[/quote2]

No widzisz. W tym czasie zdarzyłeś już zwiększyć swoją reputacje. A ja P.Małeckiego sprowadziłem do Pelikana Łowicz na początku 1 sezonu....
Pozdrawiam :D

ResetPL Młody aktywista

0
15.04.2008 20:22    #2368
Dobra koledzy( bez urazy dla koleżanek - o ile można Je tu spotkać) od piątku zaczynam nową grę Pelikanem Łowicz( bez edytorów, itp.). Przez cały weekend pogram i wtorek i środę mam wolną( 3 klasy piszą egzamin :P). Wstawię screeny i ocenicie moja grę :D

Pozdrawiam :]

Sledziu Partyzant

0
15.04.2008 20:53    #2369
Pelikanem też gram, ale nie mam czasu ;] po 3 meczach zdobyłem 4 pkt i to z nie najgorszymi zespołami ;) wpadka z Płockiem 0:4, ale zdarza się...

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.