[quote=Destro]Wielokrotnie grałem klubami z niższych lig (w tym oczywiście nasza 2 liga
). Z reszta już od dłuższego czasu nie kreci mnie gra mocnymi klubami. Nie wiem... jakoś nie czuje wtedy satysfakcji z osiąganych wyników
Ja nie twierdze, ze nie jest to powód do radości, ale raczej nie traktowałbym tego w sferze sukcesu
[/quote]
[quote=glosik1]Ludzie od początku widać że koleś albo se w edytorze dłubał albo z save edytorami jedzie. Z takim składem to po drugie meczu przez 5 sezonów mógłbyś nie przegrać a może z 10 zremisować.A poz za tym co to za podnieta grac MAN U czy Barcelona zagrajcie Motorem i spróbujcie awansować to jest wyzwanie ;Ewentualnie jakimś lepszym klubem z np Białorusi Islandii czy Luksemburga(jeszcze raz dziękuje temu z SI co pomyślał kiedyś o Edytorze) awansować do grupowej ligi mistrzów.To jest wyzwanie mi się kiedyś udało Teutą Durres(czy jakoś tak) awansować i co przebijacie?
[/quote]
Popieram Was obu. Mniejszymi sukcesami i mniej kręcącymi są te zdobywane bogatymi i znanymi klubami europejskimi. Najbardziej cieszą wygrane mecze klubami z 2 lub 3 półki (np. z II ligi polskiej) z mocnymi przeciwnikami, sprowadzanie do tych klubów dobrych zawodników itd. Oczywiście bez użycia edytorów...
Pozdrawiam
Najnowsze posty