Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Wolfe Tone Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
05.05.2008 17:14    #2440
[quote=Reaper]Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :][/quote]

To cytat z pierwszego posta w tym temacie, zresztą zawsze widocznego u góry. Screen jest zamieszczony w może co 10 poście a tak to ludzie uprawiają radosną swoją twórczość pisząc farmazony.
Czy mógłby ktoś jakoś to moderować i usuwać wpisy bez screen'ów?

ResetPL Młody aktywista

0
05.05.2008 20:02    #2441
[quote2=Wolfe Tone][quote=Reaper]Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :][/quote]

To cytat z pierwszego posta w tym temacie, zresztą zawsze widocznego u góry. Screen jest zamieszczony w może co 10 poście a tak to ludzie uprawiają radosną swoją twórczość pisząc farmazony.
Czy mógłby ktoś jakoś to moderować i usuwać wpisy bez screen'ów?
[/quote2]
Widzę nowy" MŁODY WILCZEK" się pojawił, który chce zabłysnąć...

Wolfe Tone Partyzant

0
05.05.2008 21:56    #2442
ResetPL - śmiać się z Ciebie czy płakać?
Zabłysnąć widzę chcesz Ty pisząc nie na temat.

omega Młody aktywista

0
06.05.2008 16:05    #2443
wolfe a co za roznica czy jest screen czy nie? Na screenie nie bedzie widac czy to modyfikacja czy load and save;] wiec zbastuj z poprawianiem wszystkego i wszystkich Poza tym to jest tylko gra wiec nie dla mnie wogole dziwne jest "przechwalania sie" jacy to kazdy z was jest dobry;]

Wolfe Tone Partyzant

0
06.05.2008 20:14    #2444
A co to za różnica czy piszesz na temat czy nie?
Na decydenta tu nie wyglądasz, więc albo pisz w temacie albo nie zabieraj głosu gdy nikt cię o to nie prosił.

PS Kto chce to zobaczy po screenach czy ktoś ściemnia czy nie a jeśli tego nie potrafisz to cóż, pograj jeszcze.

grzesiuefemaniak Partyzant

Skąd: Miasto Kutno!Środek Europy W Którym Zawsze Bywa Smutno!
0
06.05.2008 20:14    #2445
Moze to i nie wyczyn ale po 3 sezonach Lechem uzyskalem kompletną dominacje w Polsce. Wygrałem po raz 3 Orange Ekstraklase oraz poraz pierwszy Puchar Polski oraz Puchar Ekstraklasy. Walczac przy tym w LM. Wyszedlem z grupy w ktorej trafiłem na Seville, Sporting oraz Fiorentine, lecz trafilem dalej na Manchester United i mnie opykał :(.
Mój Sklad :
Bramkarze: Giorgi Makaridze, Zivko Zivkovic (na 4 sezon przyszedł Josh Lambo i Bartosz Białkowski)

Obrona: Oded Gavish, Maciej Kiciński, Zlatko Tanevski, Błażej Augustyn, Artur Marciniak, Jakub Szałek, Adrian Chominiuk, Tomasz Wisio, Mariusz Szyszka, Fabio Santacroce (przed 4 sezonem chcial odejsc Marvin Angulo- świetnie grał w LM)

Pomoc- Omar Benzerga, Cristian Damianuta, Radosław Mikołajczak, Jean- Pascal Fontaine, Rafał Murawski , Vitaly Parkhomenko ( Ukrainiec z PA 187 xD) Jakub Wilk, Piotr Kuklis, Veli Kavlak, Lior Rafaelov, Sebastian Castro-Tello, (po w zimowym oknie transferowym odeszli pikarze ze swietną jesienią- Ferrie Bodde, Sergio Kawarmala, Dor Malul)

Atak: Rawez Lawan, Sadat Bukari ( na 4 Sezon doszedl Vojo Ubiparip)

Obecna wyjściowa 11:

Makaridze - Chominiuk, Kiciński, Gavish (ew. Santacroce), Wisio (ew. Szałek) - Damianuta, Castro- Tello, Kuklis, Murawski (ew. Rafaelov lub Mikołajczak) Parkhomenko (ew. Kavlak) - Lawan (ew. Ubiparip a Bukari błyszczy wtedy gdy Vojo i Rawez maja słabsze chwile)

Nie uzywałem edytorow ani nie grałem Save&Load.. jesli ktos nie wierzy moga dać sceeny.;p

omega Młody aktywista

0
06.05.2008 21:04    #2446
wolfe mam takie samo prawo pisac nie na temat jak ty adminem nie jestes wiec daj sobie na luz Inni sa od trzymania porzadku zrozumiales czy mam prosciej wyjasniac?

Wolfe Tone Partyzant

0
06.05.2008 21:41    #2447
Tylko widzisz, że ja na temat piszę oprócz postów-odpowiedzi na Twoje i ResetPL'a dziecinne gadki.
Wiem, że są dlatego ich o to pytałem a jak Ciebie matka kultury nie nauczyła to koledzy przynajmniej powinni, że między wódkę a zakąskę nie ładnie się wbijać - zwłaszcza nie proszonym. Ale skąd Ty możesz wiedzieć takie oczywiste rzeczy skoro zostałeś przez neostrade wychowany.
Tyle z mojej strony.

omega Młody aktywista

0
06.05.2008 22:58    #2448
po pierwsze to widac ze z domu nie wychodzisz... gdybys wychodzil to koledzy by cie szybko nauczyli ze rodzina rzecz swieta i tego tematu sie nie porusza Co do dalszej czesci twojego belkotu to nawet mi sie nie chce komentowac tak wychowala mnie neo a magistra kupilem na bazarze;] dorosnij:)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
07.05.2008 13:54    #2449
O ile wzrok mam jeszcze dobry to temat brzmi ''przechwałki rekordy itp'' a nie ''obraź drugiego ''rewolucjonistę'' wiec moze skończycie tą gadkę i zajmiecie sie pisaniem tutaj tego co pasuje do tematu

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.