Moze to i nie wyczyn ale po 3 sezonach Lechem uzyskalem kompletną dominacje w Polsce. Wygrałem po raz 3 Orange Ekstraklase oraz poraz pierwszy Puchar Polski oraz Puchar Ekstraklasy. Walczac przy tym w LM. Wyszedlem z grupy w ktorej trafiłem na Seville, Sporting oraz Fiorentine, lecz trafilem dalej na Manchester United i mnie opykał
.
Mój Sklad :
Bramkarze: Giorgi Makaridze, Zivko Zivkovic (na 4 sezon przyszedł Josh Lambo i Bartosz Białkowski)
Obrona: Oded Gavish, Maciej Kiciński, Zlatko Tanevski, Błażej Augustyn, Artur Marciniak, Jakub Szałek, Adrian Chominiuk, Tomasz Wisio, Mariusz Szyszka, Fabio Santacroce (przed 4 sezonem chcial odejsc Marvin Angulo- świetnie grał w LM)
Pomoc- Omar Benzerga, Cristian Damianuta, Radosław Mikołajczak, Jean- Pascal Fontaine, Rafał Murawski , Vitaly Parkhomenko ( Ukrainiec z PA 187 xD) Jakub Wilk, Piotr Kuklis, Veli Kavlak, Lior Rafaelov, Sebastian Castro-Tello, (po w zimowym oknie transferowym odeszli pikarze ze swietną jesienią- Ferrie Bodde, Sergio Kawarmala, Dor Malul)
Atak: Rawez Lawan, Sadat Bukari ( na 4 Sezon doszedl Vojo Ubiparip)
Obecna wyjściowa 11:
Makaridze - Chominiuk, Kiciński, Gavish (ew. Santacroce), Wisio (ew. Szałek) - Damianuta, Castro- Tello, Kuklis, Murawski (ew. Rafaelov lub Mikołajczak) Parkhomenko (ew. Kavlak) - Lawan (ew. Ubiparip a Bukari błyszczy wtedy gdy Vojo i Rawez maja słabsze chwile)
Nie uzywałem edytorow ani nie grałem Save&Load.. jesli ktos nie wierzy moga dać sceeny.;p
Najnowsze posty