Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Frej Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
14.05.2008 14:54    #2470
WHU - Crewe
http://img127.imageshack.us/img127/9386/beztytuucd6.jpg
Jarka :* Nastepny rywal Arsenal

http://img329.imageshack.us/img329/7458/crewemanuwg7.jpg
No i półfinał ;>. Przypomne, że jestem kandydatem do spadku :)

// Edytowano 5 razy, ostatni raz 16.05.2008 o godz. 16:36

Figo1991 Młody aktywista

0
18.05.2008 18:34    #2471
http://www.bankfotek.pl/view/75248 a to mój squadzik w 2011 roku;] Jak ktoś chce screena, któregoś z moich piłkarzy to moge dać;]

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.05.2008 o godz. 18:35

olsztyniak90 Partyzant

0
18.05.2008 18:54    #2472
do figo1991,

pokaz radoslawa nolke jak mozesz :P

Figo1991 Młody aktywista

0
18.05.2008 18:58    #2473
Wiesz mogę, ale on akurat padł ofiarą moich zabaw FMM więc wiesz:P

stefan_makalski Partyzant

0
18.05.2008 20:27    #2474
Największe miałem w CM01/02 Wisłą kraków 12 razy mistrzostwo z rzędu jeden sezon bilans ligowy 28-0-0 :D i w tej też grze World Cup z Polską!

Wolfe Tone Partyzant

0
19.05.2008 17:25    #2475
Arsenal (PRM) - Moor Green (BSP) 0-0
Po przeczytaniu szans Ars 1-33 a na mnie 50-1, stwierdzilem, ze nie jestem w stanie tego wygrać więc dałem asystenta i chyba pierwszy raz asystent wykręcił mi tak dobry wynik ;)

biggala2310 Partyzant

0
19.05.2008 20:55    #2476
Ja moją przygodę z FM opisze od początku. Po raz pierwszy zagrałem w FM 2007 jakoś pawie rok temu. Zaczynałem moją kochaną Wisłą...W pierwszym sezonie z niebagatelnym trudem zdobyłem wszystko w Polsce odnosząc o ile pamiętam 1 porażkę w lidze i ogółem z 4 w sezonie. Grałem na przerobionej przeze mnie bazie danych z transferami i pozycjami ligowymi na sezon 2007/2008, ale mniejsza z tym. Wynik to nadzwyczajny nie był. W 2 sezonie awansowałem do LM pokonują w 3 rundzie el. LM Anderlecht różnicą bramek. Wygrałem najpierw 2:1 na wyjeździe, później przegrałem u siebie 0:1 i awansowałem. W fazie grupowej LM trafiłem na Chelsea i jakieś dwa średnie kluby. Jeden chyba z Rosji. Mój pierwszy mecz to było spotkanie przeciwko Chelsea w Londynie, ja byłem przerażony. Bałem się, że jak doznam jakieś klęski typu 0:6 to mnie zarząd zwolni i gra sie dla mnie skończy. Tak więc zapisałem grę przed meczem, aby jakby co jakoś powtórzyć ten mecz czy co. Zagrałem taktyką 4-4-2 z moimi największymi gwiazdami w ataku: Pawłem Brożkiem i Lassaną Diarrą. Byłem wielce zaskoczony gdy udało mi sie cudem wygrać 1:0 po bramce tego drugiego napastnika. Właśnie wtedy naprawdę wciągnęła mnie ta gra. Zdałem sobie sprawę, że jednak nie jestem taki zły. Grę jednak zakończyłem, ze względu na nowego kompa i FM'a. Przyszedł czas na FM 2008. Tu już grałem na oryginalnej bazie danych, a później na patchu. Trochę tego żałowałem bo Polska repra była bardzo słaba i bez młodych talentów. No ale cóż. Grę znów zaczynałem Wisłą w pierwszym sezonie bez porażki w lidze wygrałem wszystko. Później kwalifikacje LM i największy fart jaki mogłem mieć bo Heerenveen, jednak zdawałem sobie sprawę, że i tak to oni są piłkarko lepsi. Pierwszy mecz na wyjeździe spokojnie 0:0, a drugi to już popis mojej drużyny 4:0! Tak to znalazłem się w fazie grupowej LM. W grupie byłem z Lyonem, Werderem i Panathinaikosem. Z grupy wyszedłem z 2 remisami z Francuzami i Niemcami. Później znów Bóg wskazał mnie palcem;] trafiłem na Bayer L. o awans nie było zbyt trudno świetnie spisywał się Raul Rusescu. Dalej przyszła kolej na Juve, pierwszy mecz porażka na wyjeździe 2:3 bo 2 golach z wolnych mojego piłkarza-Arismenidiego i wygrana w rewanżu 2:1 i znów awans. Dalej przytrafił sie najlepszy 2mecz mojego życia. Załączam do niego obrazek. Warto napisać, że przed tym meczem nie grałem w FM'a 2 tyg. myśląc nad taktyką. Ostatecznie zagrałem 4-5-1 z 2 rozgrywającymi. 17-letnim Laurim Dalla Valle i Javim Floresem. W finale trafiłem na Inter który to pokonałem 2:1 ze średnim trudem. Superpucharze Europy grałem przeciwko Barcelonie, wtedy znów wiedziałem, że nie mam co grać moim "diamentem". Oczywiste było także, że stracę co najmniej 2 gole przeciwko takiej drużynie, a co chyba każdy wie, że meczu nie wygrywa ten kto mniej tych goli straci, a ten kto więcej ich strzeli ;P No i pokonałem Barcelone 4:3 albo 3:2, już dobrze nie pamiętam ;P W następnym sezonie z wielkim luzem wygrałem wszystko w lidze (znów daje screena) także znów wygrałem LM ostatecznie po karnych z Chelsea. Następnego sezonu nie dokończyłem ze względu na formata na dysku, a także to, że gra w FM'a mi sie trochę nudziła. Byłem wymieniany jako jeden z kandydatów do objęcia Chelsea, a także dostałem propozycje z VFB. Dla tych co nie wierzą w moją historię, bo fakt przyznam, że jak opowiedziałem o tym koledze który w to jakiś czas grał (właściwie więcej niż ja) powiedział mi, że albo FM 2008 zszedł na psy, albo po coś edytowałem itp. Ja chcę dodać, że grałem bez pomocy programów typu Scout i bez zaglądania do bazy danych w celu wyszukiwania talentów. Sama ta gra zajęła mi coś w granicach 250-300h (trzy i pół sezonu), a same wyszukiwanie piłkarzy dobre 100h. Mój skład przedstawiał się mniej, więcej tak: Scibe(GK) Antunes(OL) Rigione (OŚ) Oded Gavish (OŚ) Loboa (OP) Radzkov lub Omer Ozeclik (DP) Diego Capel lub Lomski(LP)-moja największa gwiazda którego chciały największe kluby Europy. Jego historia też jest ciekawa bo znalazł mi go mój scout z klubu i z początku zdawał mi się za wolny do mojej drużyny, wolałem jakiegoś sprintera. Jednak później znów przeglądałem raporty i znów przyjrzałem sie temu zawodnikowi i spojrzałem, że wychwala go mój scout pod niebiosa, a że był bez klubu to podpisałem z nim kontrakt na rok czy dwa lata. Marvin Angulo lub David Degen (PP) Javi Flores (OP) Raul Rusescu lub Israel Sesay (NA) Keimar Saag lub Lomski (NA). Miałem także kiedyś taki moment, że z mojej drużyny do reprezentacji zostało powołanych 61 zawodników ;D Jeszcze dodam, że wycofałem drużynę U21 z rozgrywek ligowych i urządzałem im sparingi przez cały sezon z rywalami typu FC Barcelona 2.

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 20.05.2008 o godz. 18:40

kondzik123 Partyzant

0
20.05.2008 10:05    #2477
To się nazywa bramkarz :D

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
20.05.2008 11:15    #2478
I co w tym dziwnego? Ile razy pokazywali mi goscie jak bramki strzelał bramkarz(raz nawet 2)

Frej Młody aktywista

0
21.05.2008 08:03    #2479
Co za mecz :D!
http://img372.imageshack.us/img372/5135/beztytuutx0.jpg

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 21.05.2008 o godz. 08:05

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.