Witam!
Mam wielką prośbę do kogoś, kto potrafi tworzyć skórki do FM 2011. Z nieznanych przyczyn mój FM nie toleruje żadnej skórki poza domyślną białą. Po wybraniu innej skórki (nawet domyślnej czarnej) gra zaczyna niemiłosiernie zacinać. Przyzwyczaiłem się już do białego skina i niemożność wybrania innej skórki to nie jest dla mnie jakiś wielki dramat. Ale mam problem z atrybutami grajków. Jestem wzrokowcem i dlatego zwykle najpierw patrzę na kolor, a dopiero potem na wartość atrybutu. A na białej skórce ciężko na pierwszy rzut oka odróżnić wartość 0-9 od 10-14.
Dlatego byłbym wielce zobowiązany, jeśli ktoś zechciałby zedytować dla mnie domyślną białą skórkę i zmienić kolor atrybutów od 1 do 9 na trochę jaśniejszy odcień szarego (ale żeby był widoczny na tle białego skina).
Jeśli ktokolwiek zdecydowałby się mi pomóc, niech napisze do mnie w donosach, to podam mu maila. Z góry dzięki za pomoc.
P.S Jeżeli ktoś wie jak zmienić kolor atrybutów w domyślnej skórce, ale nie chce mu się wysyłać mi gotowego skina, to prosiłbym o dokładne i zrozumiałe dla mnie instrukcje jak to zrobić.
Darkness... for me is where I shine
Najnowsze posty