Grafika i Dodatki - problemy / ogłoszenia / poszukuję

Orzelek18 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.03.2011 21:22    #2971
Odp w pojedynczych zamówieniach...

Lukkas10 Partyzant

0
01.04.2011 08:55    #2972
Ponawiam swą prośbę!!!
Szukam facepack'a Jupiler Ligi (ekstraklasa belgijska) w stylu cut-out oraz kitspack tej samej ligi w stylu ss'!

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

ozill Partyzant

0
01.04.2011 16:27    #2973
ma ktos najnowszyskitspack ligi brazylijskiej fm 11 ?

jacelinho Partyzant

0
03.04.2011 08:14    #2974
Szukam dodatku który dodaje niższe ligi finskie

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.04.2011 16:11    #2975
Witam!
Mam wielką prośbę do kogoś, kto potrafi tworzyć skórki do FM 2011. Z nieznanych przyczyn mój FM nie toleruje żadnej skórki poza domyślną białą. Po wybraniu innej skórki (nawet domyślnej czarnej) gra zaczyna niemiłosiernie zacinać. Przyzwyczaiłem się już do białego skina i niemożność wybrania innej skórki to nie jest dla mnie jakiś wielki dramat. Ale mam problem z atrybutami grajków. Jestem wzrokowcem i dlatego zwykle najpierw patrzę na kolor, a dopiero potem na wartość atrybutu. A na białej skórce ciężko na pierwszy rzut oka odróżnić wartość 0-9 od 10-14.
Dlatego byłbym wielce zobowiązany, jeśli ktoś zechciałby zedytować dla mnie domyślną białą skórkę i zmienić kolor atrybutów od 1 do 9 na trochę jaśniejszy odcień szarego (ale żeby był widoczny na tle białego skina).
Jeśli ktokolwiek zdecydowałby się mi pomóc, niech napisze do mnie w donosach, to podam mu maila. Z góry dzięki za pomoc.

P.S Jeżeli ktoś wie jak zmienić kolor atrybutów w domyślnej skórce, ale nie chce mu się wysyłać mi gotowego skina, to prosiłbym o dokładne i zrozumiałe dla mnie instrukcje jak to zrobić.
Darkness... for me is where I shine

zela95 Partyzant

0
06.04.2011 18:29    #2976
Mam problem grałem dobry miesiac i nagle jak włanczam wyskakuje mi bbład chwile puzniej 2 a potem jak robie kariere nowa to w połowie sie wyłancza ;/;/

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
06.04.2011 20:43    #2977
[quote=zela95]Mam problem grałem dobry miesiac i nagle jak włanczam wyskakuje mi bbład chwile puzniej 2 a potem jak robie kariere nowa to w połowie sie wyłancza ;/;/ [/quote]

Po pierwsze poćwicz ortografię a po drugie to daj screena z tymi błędami.

hurricane85 Partyzant

0
12.04.2011 14:39    #2978
Witam mam wielki problem z ktorym nie wiem co zrobić. Mianowicie podczas meczu 80% drużyn ma czerwone koszulki obojętnie czy to Inter, Barca, Real czy Lazio. Wygląda to tak że podczas meczu po boisku biega 22 piłkarzyków w czerwonych koszulkach i nie sposob ich odróżnić. Prosze o pomoc.
Mniejszym problemem jest brak koszulek zawodnikow podczas wyboru zawodników w ekranie taktyki. Zamiast koszulek z numerem zawodnika grającego na danej pozycji mam tylko samo nazwisko mała czcionką które ledwo da sie odczytać dla osoby z problemami wzrokowymi.
pozdro dla wszstkich fmaniaków

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
12.04.2011 15:00    #2979
[quote=hurricane85]Witam mam wielki problem z ktorym nie wiem co zrobić. Mianowicie podczas meczu 80% drużyn ma czerwone koszulki obojętnie czy to Inter, Barca, Real czy Lazio. Wygląda to tak że podczas meczu po boisku biega 22 piłkarzyków w czerwonych koszulkach i nie sposob ich odróżnić. Prosze o pomoc.
Mniejszym problemem jest brak koszulek zawodnikow podczas wyboru zawodników w ekranie taktyki. Zamiast koszulek z numerem zawodnika grającego na danej pozycji mam tylko samo nazwisko mała czcionką które ledwo da sie odczytać dla osoby z problemami wzrokowymi.
pozdro dla wszstkich fmaniaków[/quote]

Możliwe, że masz coś ze sterownikami karty graficznej lub po prostu za słabą kartę.

RobinWLKP Młody aktywista

0
12.04.2011 18:31    #2980
Mam problem z herbami w skrzynce wiadomości, mianowicie widze w niej zwykły szbalon herbu w barwach klubu a nie normalny herb.
Pobrałem FMF Logos Magapack . Wie ktoś czym to może być spowodowane i jak to naprawić?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.