polska krajem rozwinietym ??

Visioner Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.10.2007, 21:47    Pytanie
czy to prawda, bo jakos mi sie wierzyc nie chce, a kolega bartix mowil ze do polski przychodza tacy zawodnicy jak dalla valle, to o co chodzi, bo z tego co ja wiem to polska nie jest krajem rozwinietym ??

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
19.10.2007 22:11    #10
Tu chyba bardziej chodzi o reputacje piłkarza a nie o narodowość.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

sefko1 Przodownik pracy

0
19.10.2007 22:16    #11
@pucek
własnie o to chodzi, że w fm07 zawodnicy nawet o slabej reputacji nie przychodzi z krajow europy zachodniej do Polski. Nawet z 6 ligi angielskiej. Miejmy nadzieje, że jest tak jak pisze fudi lub hoody. Przydałoby sie dopracowanie tej sprawy w nowym fm-ie.

fudi Przodownik pracy

0
19.10.2007 22:55    #12
jakbym miał pirata...to bym nie pisał, bo podejrzewałbym że to bug w piracie. Ale mam oryginała z Anglii więc możecie mi zaufać, że tak jest ;)

igla135 Partyzant

0
20.10.2007 07:56    #13
O ile dobrze ogarniam to w Wiśle jest jakiś niemiec już na starcie,słaby bo słaby ale jest... Wracając do Polski do jest dalej rozwijającym się krajem ma trochę większą reputacje niż wcześniej..Ale to nie zmienia faktu że do Wisły którą gram przychodzą zawodnicy z hiszpani nawet :) Nie jest to Ronaldinho czy Robinho a raczej zawodnicy z drużyn B, to jednak jest to krok w przód wykonany przez SI gdyż mamy hiszpana w Legi więc czemu nie w innych klubach :)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
20.10.2007 08:47    #14
Zgadzam się z sefko1, gdyż do 2 ligi polskiej nie chciał do mnie przyjść uwaga: obywatel Wysp Owczych!

Pucek Stachanowiec

0
20.10.2007 08:56    #15
Za informacją fudiego:
To dobrze, że to dopracowano. Bo to był spore nie dopatrzenie, że ktoś jest z 6 ligii angielskiej a nie chce do Polski przejść.

Fudi myślę, że jakiś screen z kilkoma zawodnikami z krajów rozwiniętych w polskim klubie w FMie 2008 rozwiałby wszelki wątpliwości.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

witrts1910 Partyzant

0
20.10.2007 09:32    #16
Nie wiem ja z kolei zaobserwowałem najlepsi piłkarze naszej ligi odchodzą z ligi przykład
Iwański Besiktas Garguła anglia Choto anglia grzyb Livorno nawet do ligi izraelskiej idą i nie jest to Hapoel czy Maccabi tylko coś wogóle nie znanego Roger Edson Radovic itd Bundesliga dla mnie to jest większy problem że lepsi ligowcy odchodzą i to do zdecydowanie za silnych klubów skoro Choto trafia do Premiership :/ to w realnym świecie gdzie powinien grać Błaszczykowski?? ;o Ale zgadzam się że miły akcent by grali u nas np Włosi Anglicy może nawet Portugalczycy Hiszpanie ale bądzmy szczerzy na naszą lige są dobrzy a w rodzimych krajach kto ich zna?

daniel k-ce Proletariat

0
20.10.2007 11:04    #17
przecież np w fm2006 w Widzewie gra Włoch Napoleoni a w Sandecji Anglik Standford. jednak nawet z czasem nie chcą zawodnicy z Europy Zachodniej zbytnio przechodzić ;/

Leon9921 Partyzant

0
20.10.2007 11:19    #18
To prawda ja w wisle mam mlodziutkiego hiszpanskiego bramkarza Murcie ktory z pocalowanie reki przyszedl do mnie i wielu innych zawodnikow tez moze przyjsc z europy zachodniej gdy moj hiszpanski scout yszukal grupke hiszpanow ktorzy zgodza sie przejsc do mojej wisly

rapechuck Trybun Ludowy

0
20.10.2007 11:35    #19
Ja mam teorię dlaczego co lepsi gracze z OE przechodzą do naprawdę silnych klubów (wysnuta na podstawie FM2007 - nadal gram w tę wersję ;) ) - są po prostu przepakowani. Tak jak w rzeczywistosci Matusiak był gwiazdą w OE tak już w Palermo ani nawet w Herenveen nie może się przebić do podstawowego składu, tak w FMie był podstawowym zawodnikiem co lepszych klubów...

Po prostu polscy reasercherzy chyba nie chcą widzieć polskiej piłki takiej jaka jest (czyli po prostu słabej)...
A według mnie FM nie odzwierciedla do końca rzeczywistości w ten sposób w jaki bym chciał... Głównie chodzi mi o PA: można powiedzieć, że w prawdziwym życiu często słyszy się o zmarnowanych talentach, zwłaszcza w polskiej rzeczywistości. Niestety w FMie nie uświadczysz zawodnika o wysokim PA, którego talent został zmarnowany (czyli ktoś miał 170, ale nigdy nie doszedł do poziomu wyższego od 110). Po prostu klubowi scouci są za dobrzy i takiego kogoś od razu ściąga jakiś Arsenal, Juventus, Real Madryt czy inny dobry klub...

Dobra. Koniec offtopa ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.