Latynosi w fm 2008

Deduś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.12.2007, 19:50    Pytanie
W fm 2007 było coś takiego że gracze z brazylii nie mogli przechodzić do klubów zagranicznych przed ukończeniem 18 lat z wyjątkiem portugalii.A tutaj bardzo się zdziwiłem ponieważ z tego co zauważyłem to żaden gracz z ameryki południowej nie może przed 18-stką przejść do europy;/;/;/ Nie wiem czy to błąd czy takie są przepisy teraz ale to strasznie utrudnia grę bo chciałbym sobie np. takiego Peruwiańczyka kupić 16 latka co w wieku 21 lat miałby już obywatelstwo Holenderskie bo gram Ajaxem a tu lipa;/ Tak samo jest z argentyńczykami i innymi krajami z Ameryki Południowej.Nie wiem jak inne kraje np. Afrykańskie bo tego nie sprawdzałem.Wie ktoś o co chodzi?

full attack Młody aktywista

0
16.12.2007 22:56    #10
Ligę wyrałem już 2 razy z rzędu, teraz jestem na najlepszej drodze do trzeciego tytułu, ale jak przychodzi Liga Mistrzów, to za przeproszeniem szlag mnie trafia- praktycznie w większości meczów mam dwa razy więcej sytuacji niż mój rywal, ale rzadko wygrywam- dwa razy dotarłem do 1/8, gdzie zebrałem łomot od Interu (w dwumeczu chyba z 1-4) i Arsenalu (3-6). Zdarzają się mecze, że na wyjeździe mam 30 strzałów (!), a z ledwością remisuję (2-2 z Deportivo La Coruna na wyjeździe; oni mieli 10 strzałów). Teraz gram w półfinale UEFA, z Barcą i wynik łatwo jest przewidzieć, ale ja się cały czas łudzę, że mam szanse...

naimad83 Młody aktywista

0
17.12.2007 09:51    #11
niewiem jak jest z tymi przepisami ale w lechu jest peruwianczyk hidalgo i cueto a oni maja ponizej 18 a hidalgo ma 16

Deduś Partyzant

0
17.12.2007 22:13    #12
Właśnie objąłem po raz pierwszy w życiu reprezentację:D Złożyłem podanie do Kamerunu i się zgodzili i teraz swój czas muszę dzielić między Ajax a repre. Tylko małe pytanie z mojej strony.Czy to możliwe żeby na dużej bazie danych było 56 piłkarzy którzy mogą grać u mnie w Kamerunie;/;/?? Aż się zdziwiłem że ich tak mało.Może mi ktoś dokładnie napisać jak szukać zawodników do repry?Bo ja może coś źle robię.Daje wyszukiwanie i tam jest zaznaczone żeby szukało tych co mogą u mnie grać.I znajduje mi tylko 56 graczy.Dziwne;/ I np. taki Charles Itandje z Liverpoolu.co prawda jest Francuzem ale ma też obywatelstwo Kameruńskie i nawet nie moge mu zaproponować zeby u mnie grał;/ Zagrał pare meczów w młodzieżówce francuskiej ale z tego co się orientuję to obecnie są takie przepisy że to nie przeszkadza.I nie wiem co jest .Bardzo by się przydał bo mam jednego bramkarza hehehe Kameniego a oprócz niego jest jeden jeszcze kameruńczyk ale to straszny cienias.Masakra i jak ja mam do MŚ z takim składem awansować?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.