UEFA

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.01.2008, 08:35    Pytanie
Jakie przepisy dot. rejestracji zawodników obowiązują w P. UEFA ? ...
i jeśli ktoś pamięta to jakie kwoty dostajemy za przejście kolejnych etapów ?

piotru Partyzant

0
16.01.2008 08:50    #1
Kto by to wiedział.

krzysiu88 Partyzant

0
16.01.2008 08:50    #2
Można zarejestrować maks 25 zawodników,a w tym w pierwszym sezonie musi być co najmniej 3 wychowanków i 6 piłkarzy mających kilka lat treningów w danym państwie, a w drugim sezonie odpowiednio 4 i 8. W następnych latach te liczby się już nie zmieniają.

Użytkownik uznał post za pomocny

boro92921 Przodownik pracy

0
16.01.2008 10:31    #3
tak krzysiu dobrze napisał a co do kwot to ja za awans do każdej nastepnej tundy dostawałem 70.000 Euro i na koniec jeszcze dostałem 4.3 miliona za prawa do transmisji pewnie za zwycięstwo dostaniesz jeszcze więcej kasy niż te 70 tysięcy

fudi Przodownik pracy

0
16.01.2008 11:15    #4
w każdej rundzie jaką obecnie grasz masz w dziale zasady podane "Premia dla zwycięzcy dwumeczu: xxx" i tam masz podaną kwotę dla zwycięzcy ;)

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
16.01.2008 11:29    #5
Dokładnie, każde rozgrywki posiadają dział przepisy. Innymi słowy klik na świat->wybierasz rozgrywki-> z bocznego menu przepisy i tam wszystko jak na dłoni, rejstracja, bonusy, zasady itp
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

0
16.01.2008 12:40    #6
Thx 4 all za pomoc :) ... te premie to coś kiepskie ... myślałem że pod reperuje trochę budżet ... ale jak widzę nic z tego, bez wyprzedaży zawodników się nie obejdzie :/

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
16.01.2008 14:10    #7
Premie za rundy to część prawdy. Jeszcze dostaje się premie za sprzedaż praw do transmisji ale ten szmal przychodzi dopiero po zakończeniu rozgrywek.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
16.01.2008 14:48    #8
@9pucek - no to poradź co byś zrobił na moim miejscu ...

prowadzę Katowicką G-iekse ... do Uefy dostałem się poprzez krajowy puchar ...
problemem będzie rejestracja zawodników - wychowankowie na 10/9 nie nadają się do niczego - użytecznych zawodników z polski też za wiele niema ...
klub pomimo mich wysiłków generuje około 1mln euro straty na sezon ...
liczyłem że kilka premii z Uefa pozwoli zniwelować długi i przetrwać kolejny sezon ...
ale wychodzi na to że, się przeliczyłem, i lepiej wyjdę sprzedając szkielet drużyny i odpuszczając puchary ...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
16.01.2008 15:05    #9
Zawodników trzeba sprzedać ale na tym gra się nie kończy. Należy zakupić dobrych ale tańszych graczy (namęczysz się szukając ale taka gra jest warta świeczki). Potem trzeba starać się o rozbudowe stadionu (nie teraz ale trzeba). Niczego nie wolno odpuszczać. Musisz walczyć z każdym. Bo sztuką nie będzie przetrwać jeden sezon a potem pograć w Call of Duty. Sztuką będzie utrzymywanie GKSu na pewnym poziomie. Musisz walczyć. Nie po to walczyłeś o Puchar Polski, żeby teraz zżalować się w UEFIE.
Zawsze pozytywnie do gry nastraja mnie trailer o FM 2008. Emanuje optymizmem, widząc to chce mi się grać, walczyć, podnosić zespół na duchu. Wtedy czuję się jak Ferguson żujący gumę, Mourniho skaczący od lini do lini. Musisz być z zespołem ciałem i duchem wtedy znajdziesz sposób na długi, na rywali. Osiągniesz to co sobie wymarzysz. Jednak zwycięstwa bez porażek nie mają sensu. Dlatego czasami trzeba zrobić dwa kroki w tył aby potem zrobić trzy, cztery, nawet pięć do przodu. Nie wątpliwie Twój zespół osiągnął wiele kwalifikując się do UEFY. Od Ciebie zależy czy to kres możliwości tego zespołu czy początek drogi do sławy. Unieś do góry głowę i pamiętaj, że cudom trzeba pomóc. Może nie wystarczająco udzieliłem Ci konkretnych wskazówek ale mam nadzieję, że to co napisałem przyda się Tobie i jeszcze nie raz podskoczysz do góry po napisie GKS KATOWICE GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL. Czego Tobie i wam koledzy życzę.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.