Afrykańskie kluby i reprezentacje w FM 2008.

Extreme Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.01.2008, 14:14    Pytanie
Witam miłośników piłki z Czarnego Lądu. Oglądając w TV Puchar Narodów Afryki 2008 aż serce się kraje, bo chciałoby się prowadzić te wszystkie reprezentacje w naszej ukochanej grze, ale niestety nie ma tak łatwo. Właściwie to tytuł tematu powinien brzmieć "Afrykańskie kluby z RPA i reprezentacje RPA w FM 2008". Moim zdaniem jedna reprezentacja dostępna do prowadzenia to stanowczo zbyt mało, aż chciałoby się krzyknąć - gdzie Kamerun, Nigeria, WKS, Tunezja, Egipt, Senegal? O mniej znanych reprezentacjach pewnie można pomarzyć, ale sztandarowe afrykańskie ekipy powinny być, no minimum przynajmniej jeszcze jedna reprezentacja i liga. Może ktoś z Was wie o istnieniu dodatków, które pozwalają zainstalować przynajmniej jedną z tych reprezentacji, które wymieniłem.Pamiętam, że w FM2007 były takie dodatkowe ligi, ktoś zrobił np. ligę litewską i była to dobra zabawa. Z pewnością jest zapotrzebowanie na najbardziej znane afrykańskie reprezentacje i ligi, a graczy chętnych by nie brakowało do podjęcia takich egzotycznych wyzwań.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.01.2008 00:53    #20
Ja mam to samo. Też z lenistwa ściągnąłem sobie spolszczenie, bo w necie FM był tylko po angielsku. Ale nic. Wytrwałości życzę.

[dla niekumatych: żartowałem z tym piratem ;P, żebym zaraz "Wroga Ludu" nie dostał xD]

Senac Partyzant

0
27.01.2008 00:58    #21

Extreme zobacz na tej samej stronie jest jeszcz liga egiptu i tunezjii chyba

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
27.01.2008 10:08    #22
Bombonierce do FM 2007(działa też w FM 2008) możesz prowadzić więcej reprezentacji. Można ją ściągnąć z CM rewolucji z działu Fileplanet.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
27.01.2008 11:09    #23
Ja mimo, że nie załadowałem graczy z czarnego lądu to prowadziłem reprezentację Senegalu, więc jak widać można:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.