Chcialbym oglosic swoj stanowczy SPRZECIW co do pomyslu nie wystawiania talentow ktore byly nimi w poprzednich wersjach. Moim zdaniem jest to niemadre posuniecie. Jak kazdy wie dobry zawodnik z np. FM 06 w Kolejnej odslonie moze byc kompletnym kaleka. Tak samo dzieje sie z talentami. Nie wiadomo czy mloda gwizdka z 07 jest nia w 08... A teraz probowac kazdego po koleji? Kto ma na to czas? Pozatym jezeli grajac w FM 08 sciagniemy talent z Wersji 07 i okaze sie on pilkarzem tak dobrym jak Rasiak wsrod napastnikow to nieodwracalnie stracimy nasze cenne pieniadze z budzetu przeznaczonego na transfery. A wiadomo ze wartosc pilkarza ktory na nic sie nie nadaje nie rosnie (moze jedynie malec...) wiec nie sprzedamy go z zyskiem, co wiecej nie sprzedamy go nawet za ta sama cene ktora w niego wlozylismy. Takie sa moim zdaniem skutki... Wiem ze pisanie opisow do tego samego zawodnika nawet po 3 razy jest meczace... ale moze powininem byc oddzielny dzial z Talentami ktore byly talentami w 07 i sa nimi nadal w 08. bez zadnych opisow, same nazwiska. Opisy byly wiec po co pisac je jescze raz? To tylko taka moja skromna sugestia i chcialbym sie dowiedziec co o niej myslicie
PS. Drodzy czlonkowie zazadu. Dostalem reakcjoniste za glupi temat na suflerze jakies pol roku temu. Czy moglibyscie mi go zdjac?
PS. Drodzy czlonkowie zazadu. Dostalem reakcjoniste za glupi temat na suflerze jakies pol roku temu. Czy moglibyscie mi go zdjac?
Najnowsze posty