Problem niestety powrócił jak bumerang!!!!odechciewa się grać!!!po to 20 dni z życia zmarnowałem żeby fma do kosza wyrzucić!!!!
Mam oryginalnego FM`a 2008 oraz wgraną łatkę 8.02.
Gram w tej chwili Lyonem i problem polega na tym, że w czasie meczu komentarz nie zgrywa sie z akcją na boisku, pasek mruga od padających bramek, kibice krzyczą z radości... (czytałem kiedyś o tym, ale to jeszcze bym zniósł), natomiast największy problem to to, że tuż po zakończonym meczu nie mogę przejść dalej- to znaczy nie mogę opuścić okienka meczowego. Sytuacja jest o tyle dziwna, że w podsumowaniach i komentarzach pomeczowych jest napisane że sędzia zakończył mecz, a patrząc na boisko wszyscy zawodnicy udali się do szatni (boisko jest puste poza sędzią).
W normalnej sytuacji powinniśmy mieć po zakończeniu meczu dostępny przycisk kontynuuj ,a ja mam do wyboru graj/pauza- tak jakby mecz toczył się dalej...próbowałem wchodzić w różne opcje, ale jak gdzieś wyjdę poza mecz to jest dostępny tylko przycisk Mecz; gra wymusza na mnie powrót do meczu, którego nie mogę zakończyć. Czyli stoję w kropce, nic nie mogę w tym momencie zrobić... :-(
Jedynym wyjściem jest save-owanie gry przed każdym meczem i po wystąpieniu błędu uruchomienie gry od nowa i rozegranie danego meczu jeszcze raz z nadzieją, za drugim razem błąd nie wystąpi....ale komu sie chce robić to tak często???
Błąd związany z niezgraniem sie komentarzy z akcją powtarza sie za każdym razem, a sytuacja ma miejsce tylko w 2. połowie
Jeśli spotkaliście sie z takim poważnym błędem, który prawie całkowicie uniemożliwia grę i wiecie to z tym zrobić, to proszę o pomoc.
Najnowsze posty