W innych przeglądarkach mam jeszcze poważniejsze problemy z "edytorem", który funkcjonuje w Manifestach - od "znikania" formatowania tekstu, po "znikanie" całego tekstu.
IE to dla mnie niestety jedyna opcja jeśli chodzi o umieszczanie manifestu(przynajmniej do tej pory nie sprawiał mi większych problemów), w sumie już tylko w tym celu używam tej przeglądarki, na co dzień korzystam z Chrome.
E: co prawda może nie powinienem się wtrącać, bo nie wiem co sam zainteresowany o tym sądzi, ale czy w manifeście Wujka:
http://wujek(...)son.html
można by dodać logo Ursusa Warszawa? Tak pusto bez tego
.
E2: po około dwóch godzinach walki udało mi się w końcu opublikować tekst, ale prosiłbym abyście sprawdzili czy ten wspomniany "edytor" działa prawidłowo. Zauważone dziwne zachowania:
- tekst bez mojej ingerencji zmienia swoje położenie (np. pierwszy akapit ląduje na końcu tekstu),
- nie działa formatowanie tekstu (np. zaznaczam rozmiar czcionki na 12, ale ten nadal zostaje na 10),
- linia, którą można sobie wstawić, bez mojej ingerencji zmienia swoje położenie i wędruje gdzie popadnie.
Na dziś to koniec.
Pzdr
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 07.03.2010 o godz. 23:36
Najnowsze posty