Strona

Donosy, Towarzysze, Komentarze - nowe funkcje w serwisie

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.05.2008, 15:34    Pytanie
Czołem, Towarzysze. Wprowadziliśmy w nocy kilka nowych funkcji, o których warto wspomnieć w osobnym temacie:

1. Donosy czyli Poczta - od teraz każdy z każdym może wymieniać prywatne wiadomości, bez obecności innych osób. Przyjazny interfejs (chcieliśmy stworzyć coś na wzór klienta pocztowego online) pozwoli Wam na łatwe i szybkie zarządzanie pocztą i informacjami. Możecie zarówno wymieniać "donosy" (listy) między sobą, jak również między nami - redakcją, przykładowo wysyłać opisy talentów do Wujka Przecinaka, etc.

2. Towarzysze - moduł tzw. Znajomych. Od teraz każdy może dodać do listy swoich znajomych i przyjaciół ze społeczności CM Rev. Będziesz miał wszystkich pod ręką, dzieki czemu np. umawianie się na grę online nie będzie stanowić już żadnego problemu.

3. Komentarze - profil każdego użytkownika CM Rev można od dzisiaj komentować. Chcesz umówić się z kimś na grę online, zapytać o taktykę, datę urodzin lub o cokolwiek innego? Komentarze są idealnym miejscem do tego.

---

Prosimy o Wasze uwagi oraz sugestie. Ze swojej strony dodam, że nasz zespół pracuje nieustannie nad nowinkami technicznymi oraz merytorycznymi. Wkrótce kolejne niespodzianki!

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.05.2008, 15:36

Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
0
20.05.2008 22:46    #40
arko1224 dostaje od nas dożywotni zapas FM-ów oraz pozycję redaktora naczelnego CM Rev (po śmierci Speeda, a on jest nieśmiertelny) :D
myspace.com/marneszanse

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
0
20.05.2008 23:31    #41
Posypała sie krytyka i za już temat zamknięty i reakcjonista ;) co jeszcze wczoraj spokojnie by sobie egzystowało

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

0
20.05.2008 23:37    #42
sami tego żeście chcieli :P teraz strzeżcie się ;)
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

patryk1121 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
20.05.2008 23:38    #43
temat powinien byc zamkniety bo juz powaznie odeszliscie od tematu rozmowy :-]
osobiscie nie rozumiem krytyki niektorych. Wprowadzono te wiadomosci i znajomych z ktorych ja osobiscie korzystac zapewne nie będe poniewaz nie znam tu nikogo ale te opcje całkowicie mi nie przeszkadzaja a byc moze zainteresuja innych uzytkownikow.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

0
21.05.2008 02:48    #44
To teraz coś ode mnie.
Marudzicie, marudzicie a za jakiś czas nie będziecie się mogli obyć bez zaproponowanych przez nas dodatków.
Jestem stary i nie muszę się już silić na nonkonformizm i alternatywność. Podobają mi się serwisy typu nasza klasa czy grono. To fajna sprawa. Nie mam nic przeciwko poznawaniu ludzi z netu. Zresztą wiele osób Z CMRev znam na żywo.
Nowe opcje mogą pomóc w scaleniu naszej społeczności. Fajnie jest mieć kontakt z ludźmi o podobnych zainteresowaniach. Nie zawsze jestem na GG, czasami nie zapominam o przejrzeniu skrzynki pocztowej, na CMRev wchodzę codziennie. Dzięki nowym opcjom będzie mi łatwiej nawiązać z Wami kontakt (pozdrowienia dla Tajnych Współpracowników).

M8_PL Sumienie Narodu

0
21.05.2008 08:21    #45
A ja tylko jednym zdaniem... Hoody i Seju polecieli z krytyką bajerów, emotek i avatarów, które obydwaj załadowali...

i to jest właśnie tak zwana polska hipokryzja :)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Seju Wybitny Literat

0
21.05.2008 09:44    #46
Nie załadowałem emotki.^^
A co do avataru i owszem. W tym najmniejszy problem :p
Może byście w końcu, jako jedna z nowych niespodzianek, zajęli się organizacją zjazdu ej :p

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

0
21.05.2008 09:49    #47
jaki zjazd masz na mysli? ten który odbędzie sie w Soczewce na przełomie lipca i sierpnia? On już jest zorganizowany, lista zamknięta, wiec nic tu po nas :)
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

0
21.05.2008 09:59    #48
Co roku Zjazdy organizowane są pod egidą CMF.

Seju Wybitny Literat

0
21.05.2008 12:34    #49
Zjazd FM'maniaków, nie CM'maniaków.

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution