Zamykając temat znalazłem odpowiedź na dręczące mnie pytanie
Dlaczego do mojego klubu nie przychodzą obcokrajowcy
Żeby do twojego klubu przyszli dobrze grający obcokrajowcy twój klub musi spełnić kilka czynników:
# Reputacja klubu (club reputation)- twój klub musi być znany, gdyż stranieri nie chcą pałętać się poniższych ligach, ani po słabych klubach. Klub także musi osiągaćsukcesy na arenie krajowej i międzynarodowej. Reputacje klubu możeszsprawdzić w edytorze bądź w FMM. Reputacja jest wyrażona liczbą od 1 do10000 (1 najsłabszy, 10000 najlepszy).
# Reputacja kraju (country reputation) - kraj, wktórym grać ma nasz obcokrajowiec, musi być znany, a jego reprezentacjadobra. Reputacje kraju możesz sprawdzić w edytorze bądź w FMM.Reputacja jest wyrażona liczbą od 1 do 10000 (1 najsłabszy, 10000najlepszy).
# Reputacja ligi (league reputation) - liga wktórej grasz musi być znana, ceniona i z której łatwo można sięwypromować. Reputacje ligi możesz sprawdzić w edytorze bądź w FMM.Reputacja jest wyrażona liczbą od 1 do 20 (1 najsłabsze, 20 najlepsze).
# Poziom rozwinięcia kraju (country development)- kraj w którym ma grać obcokrajowiec, ma spełnić jego oczekiwania i masię mu dobrze w nim żyć. Poziom rozwinięcia jest określany trzemasłowami: Trzeci Świat, Rozwijający się oraz Rozwinięty. W pierwszymżyje się najgorzej i stranieri z chęcią tam nie będą przychodzili, a doostatniego będą walić drzwiami i oknami. Poziom rozwinięcia krajumożesz sprawdzić w edytorze bądź w FMM. Poziom jest wyrażony liczbą od1 do 20 (1 najsłabsze, 20 najlepsze).
# Poziom ekonomiczny kraju (economic factor) -kraj w którym ma grać obcokrajowiec, ma spełnić jego oczekiwania i masię mu dobrze w nim żyć. Poziom ekonomiczny kraju możesz sprawdzić wedytorze bądź w FMM. Poziom jest wyrażony liczbą od 1 do 20 (1najsłabsze, 20 najlepsze).
Wnioskując im kraj jest bardziej znany, ma dobrą ligę, im bardziejrozwinięty, tym obcokrajowcy chętniej grają dla klubów tego kraju.
Najnowsze posty