Kolejny bug - dwa kluby naraz?

procop Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.07.2008, 11:50    Pytanie
No może nie do końca :) Ale sytuacja jest dosyć dziwna. Przez 6 i pół sezonu trenowałem Arkę Gdynia. W końcu stwierdziłem, że nie wycisnę z drużyny więcej niż 7 miejsce w lidze i zrezygnowałem. Poczekałem pól sezonu i przyszła propozycja z Wisły K., która to oczywiście przyjąłem. Rozegrałem kilka meczy i zacząłem zauważać dziwne zachowanie gry. Otóż nadal otrzymywałem informacje na temat zawodników Arki. Na początku jakoś mnie to nie zdziwiło no bo przecież informacje przychodzą na temat wielu klubów i zawodników. Jednak te z Arki były bardzo często (poza tym spadła ona do drugiej ligi w sezonie w którym ją opuściłem). W końcu chciałem zakupić jednego z ulubieńców ze starej drużyny i tutaj się dopiero zdziwiłem. Otóż składam ofertę kupna zawodnika z Arki, wchodzę w raporty scout'ow, a tam komunikat typu: Marek Karwan [asystent Arki] uważa, że Krysiński [zawodnik, którego chciałem z Arki kupić] jest zawodnikiem lepszym niż nasz najlepszy zawodnik Szyndrowski [również zawodnik Arki!]". Wygląda na to, że grze gdzieś umknął fakt, że Arki już nie prowadzę :) Sytuacja trochę przeszkadza w grze bo spamuje skrzynkę z wiadomościami niepotrzebnymi newsami nt. Arki Gdynia. Czy ktoś spotkał się z taka sytuacją?

dam1934 Partyzant

0
22.07.2008 11:54    #1
To ciekawe o czym mowisz;)jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem ale wiesz co sprobuj zobaczyc swoja liste zyczen moze gra Ci tam wpakowala wszystkich pilkarzy Arki i dlatego otrzymujesz o nich informacje;)

burinek Przodownik pracy

0
22.07.2008 11:56    #2
Pierwszy raz coś takiego widzę. Zapewne to bug. Ale sprawdź w profilu swojego menadżera ile klubów prowadzisz i który jest twoim macierzystym. Ale pewnie i tak to bug a zobacz jeszcze listę życzeń może masz tam całą drużynę arki dlatego otrzymujesz o nich wiadomości

Edit: Literówka była

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 22.07.2008 o godz. 11:58

procop Partyzant

0
22.07.2008 12:00    #3
Shortlista to pierwsze miejsce, w które zajrzałem, oczywiście prowadzę jeden klub. Po odejściu z Arki wybrałem się na urlop do momentu objęcia Wisły, ale to raczej nie mogło mieć wpływu na tą dziwną sytuację. Wygląda na bug :)

Edit: Zauważyłem jeszcze dziwne komunikaty (dosyć często), że [Zawodnik] został usunięty z mojej shortlisty, a na niej nie mam nikogo. Być może to shortlista Arki :)

W sumie to trochę mi nie naręke bug bo tyle sezonów spędziłem w grze i chyba będę musiał z nim kontynuować lub wczytać save tuż po odejści z Arki.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.07.2008 o godz. 12:07

burinek Przodownik pracy

0
22.07.2008 12:03    #4
Jednak to bug nie pierwszy i nie ostatni

dam1934 Partyzant

0
22.07.2008 12:06    #5
Pewnie bug;)moze masz jeszcze podwojna pensje?jak tak to tylko sie cieszyc hehe

procop Partyzant

0
22.07.2008 12:23    #6
Tak dobrze to nie ma :) Ten wątek to bardziej informacyjnie niż w poszukiwaniu pomocy.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.07.2008 12:36    #7
to nie jest bug, tylko raport scouta który szukał zawodników w danym kraju, i los chciał że trafiło na zawdonika Arki. Tak mi się wydaje na pierwszy rzut oka

edyta : literówka była

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.07.2008 o godz. 12:39

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

procop Partyzant

0
22.07.2008 12:57    #8
Aktualnie żaden scout nie wyszukuje nikogo, pozatym problem jest bardziej złożony niż tylko jeden zawodnik co możesz przeczytać i zobaczyć na screenie z pierwszego postu.

makumba Partyzant

0
22.07.2008 13:51    #9
siemka procop..ja również miałem taki problem tylko jak prowadziłem reprezentacje.najpierw była to reprezentacja Dani z której przesiadłem się na kochaną ITALIĘ..i asystent z Dani non stop składał raporty o piłkarzach Duńskich czyli jak kontuzje mecze itp.!!! wiesz jedynym chyba sposobem jest zwolnienie asystenta..ja tak zrobiłem zwalniając tego z ITALII a potem znów go zatrudniłem i problem minął.przynajmniej tak było u mnie.pozdro:) mam nadzieję że się przydałem na coś:D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution