No może nie do końca Ale sytuacja jest dosyć dziwna. Przez 6 i pół sezonu trenowałem Arkę Gdynia. W końcu stwierdziłem, że nie wycisnę z drużyny więcej niż 7 miejsce w lidze i zrezygnowałem. Poczekałem pól sezonu i przyszła propozycja z Wisły K., która to oczywiście przyjąłem. Rozegrałem kilka meczy i zacząłem zauważać dziwne zachowanie gry. Otóż nadal otrzymywałem informacje na temat zawodników Arki. Na początku jakoś mnie to nie zdziwiło no bo przecież informacje przychodzą na temat wielu klubów i zawodników. Jednak te z Arki były bardzo często (poza tym spadła ona do drugiej ligi w sezonie w którym ją opuściłem). W końcu chciałem zakupić jednego z ulubieńców ze starej drużyny i tutaj się dopiero zdziwiłem. Otóż składam ofertę kupna zawodnika z Arki, wchodzę w raporty scout'ow, a tam komunikat typu: Marek Karwan [asystent Arki] uważa, że Krysiński [zawodnik, którego chciałem z Arki kupić] jest zawodnikiem lepszym niż nasz najlepszy zawodnik Szyndrowski [również zawodnik Arki!]". Wygląda na to, że grze gdzieś umknął fakt, że Arki już nie prowadzę Sytuacja trochę przeszkadza w grze bo spamuje skrzynkę z wiadomościami niepotrzebnymi newsami nt. Arki Gdynia. Czy ktoś spotkał się z taka sytuacją?
Najnowsze posty