Ukraina, 70 dni przerwy w środku sezonu?!

crimson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.07.2008, 23:08    Pytanie
Witam, gram sobie Dynamem Kijów.
Rozegrałem 18 kolejek i ku mojemu zdumieniu, następny mecz ligowy dopiero za ponad 70 dni. Czy na Ukrainie na prawdę jest taka gigantyczna przerwa zimowa (mam 15 grudnia) czy jest to jakiś bug?

I drugie pytanie, co mam w tym czasie robić? Rozgrywać sparingi, zwiększyć intensywność treningu siłowego? Bo szczerze mówiąc nigdy się z tak dużą przerwą nigdzie nie spotkałem.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

ps. to na prawdę świetne miejsce pracy, można sprowadzać gwiazdy, jest kasa. / na transfery wydałem 64mln ]. Polecam osobom znudzonym zbyt mocnymi klubami, albo zbyt słabymi. Idealny klub dla doświadczonych i znudzonych managerów

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.07.2008, 23:59

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.07.2008 23:11    #1
Ja gram Szachtarem i też nie narzekam... wszędzie widziecie tylko bugi, zamiast ruszyć głowami... tak przerwa na Ukrainie trwa 70 dni ze względu na klimat i brak podgrzewanych boisk u wszystkich zespołów... nie chcesz chyba grać meczu w temp. -30C prawda? Niestety takike są wady wszystkich lig wschodnioeuropejskich, to żaden bug

2. Tak, treningi siłlowe i duuuużo sparingów w krajach "cieplejszych"

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.07.2008 o godz. 23:12

Użytkownik uznał post za pomocny

crimson Partyzant

0
30.07.2008 23:17    #2
Dzięki,
sparingi w krajach "cieplejszych" dają większe korzyści?
możesz to czymś poprzeć?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
30.07.2008 23:23    #3
[quote=crimson]Dzięki,
możesz to czymś poprzeć? [/quote]
zależy jak na to spojrzec, ja wyznaje filozofie, najpierw sparingi z drużynami ''mocnymi'' i dopiero ostatni sparing ze słabszym rywalem
cieplejszy nie znaczy lepszy np Malta

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.07.2008 o godz. 23:24

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.07.2008 23:29    #4
ja jak grałem Szachtarem to w tej przerwie organizowałem różne tourne po ciepłych krajach. Tobie też to radze.
p.s. w ciepłych krajach jest lepszy stan murawy niż na Ukrainie gdzie jest -30

0
30.07.2008 23:33    #5
Jak jest zimno to szybciej sie męczą i łapią kontuzje, jest więcej kiksów itd jak grasz krótkimi podaniami to sie będą męczyc niemiłosiernie na śniegu i mrozie ... lepiej zawsze grać na normalnej murawie w normalnej temperaturze nie? ;D

Peledona Młody aktywista

0
30.07.2008 23:34    #6
Ja wyznaję inną zasadę. Kiedy gram w sezonie źle, w przerwie pomoże parę sparingów z rywalami słabymi, gracze nabierają odwagi i chęci do gry i już jest lepiej. Jednak gdy mam dobry sezon, rozgrzewam się ze średniakami, daję szansę młodszym, a na koniec jakaś silna drużyna, żeby zawodnicy nie zapomnieli jak grać z dobrym przeciwnikiem. Crimson, jeśli masz tak dużo czasu to radzę Ci, wypróbuj ten system. Naprawdę pomaga.

0
30.07.2008 23:44    #7
[quote2=glosik1][quote=crimson]Dzięki,
możesz to czymś poprzeć? [/quote]
zależy jak na to spojrzec, ja wyznaje filozofie, najpierw sparingi z drużynami ''mocnymi'' i dopiero ostatni sparing ze słabszym rywalem
cieplejszy nie znaczy lepszy np Malta[/quote2]

Nie chodzi mi o takie kraje.... Hiszpania, Grecja, USA (ale też zależy gdzie) ja lubie sie w USA i wschodniej Azji przygoowywać do rundy wiosennej ;D tak komercyjnie, a i kluby z MLS takie złe nie są

crimson Partyzant

0
30.07.2008 23:58    #8
Peledona, idzie mi bardzo dobrze. Wygrałem wszystkie 18 spotkań tracąc tylko jednego gola (bodaj w 13 kolejce), strzelając ponad 50 bramek :)
Dodam, że nie korzystam z żadnych bugów, killer rogów itd, więc to dobry wynik. W dodatku w fazie grupowej LM dwukrotnie ograłem Arsenal, więc chłopaki czują się na siłach :)
W fazie przygotowawczej do sezonu grałem jeden mecz z silnym rywalem (ograłem Milan 3:1, ale w mocno rezerwowym składzie / edit: MILAN grał w rezerwowym składzie jakby była niejasność :D ) poza tym średniaki i na początku i na końcu słabiak żeby postrzelać.

Tak więc ten czas myślę, że wykorzystam podobnie jak w okresie przygotowawczym do sezonu, a nawet dużo lepiej bo już dobrze znam drużynę :)

jako ciekawostkę dodam, że kupiłem pogrebniaka z zenitu za 13,5 mln i na pierwsze 24 spotkania w klubie tylko w dwóch [!] nie trafiał do siatki, więc znakomity zakup :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 31.07.2008 o godz. 00:01

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.