Prezes sprzedający piłkarzy

keats Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.07.2011, 10:43    Pytanie
Witam serdecznie,nigdy nie myślałem, że będe musiał zasięgać rad na suflerku, ale to co mnie spotyka obecnie zmusiło mnie do tego. A więc gram Widzewem budżet transferowy 40 mln funtów, płace dla piłkarzy 400 tys, mam 700 tys. Natomiast jestem bez znaczących sukcesów, bo mój prezes akceptuje wysokie oferty bez mojej zgody za najlepszych piłkarzy i tak co roku!!, rozumiem gdybybyśmy byli biedni, ale teraz w klubie pieniędzy co nie miara. Może macie jakiś pomysł jak wyeliminować prezesa z polityki transferowej klubu? będe wdzięczxny za jakiekolwiek rady, pozdrawiam Mateusz

pezot97 Partyzant

0
15.07.2011 14:42    #10
[quote=konrwaw]Ustaw cenę zawodnikowi którego chcesz zatrzymać na 1$ i zaznacz wszystkie odrzucaj,wtedy prezes nie zgodzi się sprzedać za 1$ bo za tanio jednocześnie będą wszystkie oferty odrzucane(To trochę taki cheat jak i używanie FMRTE ale skuteczny)...Ten pomysł działał w FM 2008 i 2009 w innych wersjach nie sprawdzałem.Pozdrawiam[/quote]
Ale czy wtedy piłkarz nie bedzie niezadowolony ? Bedzie mówił że jest niezadowolony gdyż klub odrzucił ofertę od jakiegoś lepszego klubu
Denn du bisst, was du isst. R+

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.07.2011 14:55    #11
[quote=konrwaw]Ustaw cenę zawodnikowi którego chcesz zatrzymać na 1$ i zaznacz wszystkie odrzucaj,wtedy prezes nie zgodzi się sprzedać za 1$ bo za tanio jednocześnie będą wszystkie oferty odrzucane(To trochę taki cheat jak i używanie FMRTE ale skuteczny)...Ten pomysł działał w FM 2008 i 2009 w innych wersjach nie sprawdzałem.Pozdrawiam[/quote]

W polskiej lidze odradzam ten sposób bo 3/4 składu będzie niezadowolona. Z resztą w innych ligach też będą niezadowoleni. Chociaż nawet jak dostaniesz oferte za 50 baniek i ją odrzucisz to na pewno grajek się zbuntuje. Jest na to sposób, zaakceptuj taką ofertę i jak po paru dniach przyjdzie potwierdzenie, to opóźnij transfer o tydzień. Po tygodniu jak przyjdzie kolejne potwierdzenie, znowu opóźnij transfer o tydzień. Wtedy klub anuluje transfer, a grajek nie będzie niezadowolony. Ważna sprawa, nie stosuj tego na dwa tygodnie przed zakończeniem kona transferowego, bo jak przujdzie ostatni dzień transferów, to będziesz mógł tylko zaakceptować ofertę, nie będzie możliwoiści anulowania ani przełożenia

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.07.2011 15:10    #12
Pewnie macie racje że będą niezadowoleni,ale czasami lepiej mieć piłkarza/y dobrego i niezadowolonego (kiedyś mu przejdzie) niż go nie mieć.Wybór należy do Ciebie.Pozdro

P.S.U mnie ostatnio pól składu było niezadowolonych ale grali w miarę dobrze, przeszło im po miesiącu i teraz atmosfera w zespole jest bardzo dobra,a wszystko przez niskie premie dla drużyny.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 15.07.2011 o godz. 15:13

hera Młody aktywista

0
15.07.2011 15:35    #13
ja z kolei miałem dziwną sytuację w Ajaxie. Jestem chyba w 6 albo 7 sezonie i dotej pory prezes ani raz nie ingerował w transfery. Do tej pory.

Dostałem oferte z Romy na 13 baniek za 22 letniego napastnika. Odrzuciłem. Wszystko spoko gram dalej. Przyszedł sierpień i Roma złożyła kolejną ofertę tym razem na 10,250 000 E. Uri Coronel uznał ze to grzech odrzucić i zaakceptował. Dlaczego więc nie zrobił tego w przypadku 13 baniek ? Ta gra bywa czasami strasznie denerwująca. Dodam, że wygrałem z 4x mistrzostwo, z 5x Puchar Kraju, raz LM, Klubowe MŚ, więc hajs z klubowego skarbca się wysypywał, nie rozumiem takich działań. Ma to utrudnić grę czy co? Kupiłem tego napastnika za 200 tys z jakiegoś afrykańskiego klubu, aż z ciekawości po jego odejściu zainstalowałem Genie i sprawdziłem PA. 199..... Gdzie jest logika tej gry ? Kilka dni później dostałem oferte na 36 mln E za skrzydłowego i odrzuciłem, tym razem prezes się nie wtrącał. Nie wiem czy nadejdzie kiedyś dzień w którym FM przestanie mnie zaskakiwać i jednocześnie denerwować.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.