Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

student137 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.11.2014 13:36    #501
[quote="robal15"][quote="student137"][quote="pikawa94"]Tak, takie coś ma wejść w życie w Polsce w piłce realnej. Wystarczy troszkę poczytać :>[/quote] Nie wiem czy to błąd, ale śmieszne jest to, ze limit jest tylko w 1 fazie, w grupie mistrzowskiej lub spadkowej nie ma limitów. Ogólnie jestem przecinwikiem limitów , bądzmy szczerzy taniej takiego samego piłkarza kupię za granicą najczesciej spoza UE. Polscy są drodzy i chcą kupe kasy. Szczególnie lubię zawodników z WKS, Serbii i Białorusi.[/quote]

No to najwidoczniej nie chcesz promować młodych Polskich piłkarzy.... a później jest płacz, bo repra gra do dupy...[/quote]
To nie zupełnie tak, jestem za limitami, ale głównie nakzującym grać w 1 składzie juniorom, ale jesli chodzi o polskie warunki to i tak mi się opłaca sciągać spoza UE, szkolić i sprzedawać. W klubie mam sporo polaków ale tylko juniorów z mojej szkołki. Repa jest do dupy głownie z powodu z byt wysokich wymagań naszych rodzimych piłkarzy i klubów. Są polskie talenty które chciałbym mieć ale koszty odstraszają, taniej mi wyjdzie sćiągnać młodego białorusina lub serba za 200-400k z pensją 2-3k z takimi samymi parametrami niż Polaka. Nawet gdybym się zgodził zapłacić te 2-3mln za rodaka z naszej ligi to skubaniec chce zarabiać jak gwiazda ligi, więc wole mojego serba, którego sprzedam za 2-3 lata za 4mln Euro. Masz prostu przykład Piecha z Legii, Warszawa kupiła go za 1mln zł, za darmo bym go nie chciał :)

Poza tym każdy ma swoje preferencje ja wole kupować talenty z 3 świata, szkolić i je sprzedawać niż kupować talenty z kluczowych lig łatwiej wi więcej można zarobić. Np w ciągu 3 ostatnich sezonów sprzedałem 6 zawodników do Bordeux (klub partnerski) za łączną kwotę około 18mln Euro z czego tylko 1 był Polakiem ale o dziwo na Pazdanie zarobiłem najwięcej 4mln Euro :) Na tych 5 też zarobiłem od 1-3mln Euro ale zapłaciłem za nich grosze, ale gdybym ich nie kupił na białorosi tylko w Polsce to z każdego z nich miałbym najwyżej 500-900tys zł bo koszt ich zakupu byłby za wysoki i ze sprzedaża mółby być problem bo kupiec chciałby dać im mniejsze wynagrodzenie i przyszli by po wyrównanie do mnie, z zawodnikami z spoza UE nie ma problemu, oni całują po nogach że mogą grać :)

PS: jesli chodzi o polską ligę czyli wytmagania klubów i piłkarzy to Fm jest strasznie realistyczny. Znam trochę polską ligę i wiem że na tę kasę co oni chcą nie zasługują więc nasze talenty wyjeżdzają za granicą i siedzą na ławce bo kondycyjnie są słabi.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 02.11.2014 o godz. 13:40

robal15 Młody aktywista

0
02.11.2014 13:47    #502
Ja się Ciebie nie czepiam, ani nie zmuszam, jak masz grać:P Mówię tylko, że dobrze PZPN zrobiło wprowadzając te limity. To jest dla dobra Polskiej piłki. Jeszcze powinni dodać regułę, że w składzie meczowym musi być jeden zawodnik poniżej 18 roku życia. Pamiętam, jak zaczęto wprowadzać rewolucję w lidze rosyjskiej, to u nich w składzie meczowym musiało być 3 młodzików. Na wyniki długo nie było czekać. Przecież każdy wydział, jak Rosja grała na mistrzostwach Europy w 2008 roku.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
02.11.2014 13:48    #503
Proszę, wróćmy do tematu ;)
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

maca91 Partyzant

0
02.11.2014 15:19    #504
Witam Panowie.

Widziałem we wcześniejszych komentarzach, że narzekacie na wiele i długie kontuzje. Miałem ten sam problem, czy to sam prowadziłem trening, czy to zlecałem asystentowi. Przypomniało mi się, że w 14 grałem z plikiem realistyczny system kontuzji, do pobrania pod tym linkiem http://www.cmrev(...)End.html . Wiem, że muszą coś z tym goście z SI zrobić, ale do oficjalnej premiery mamy prawie tydzień, więc można pograć z tym dodatkiem. Przed chwilą rozpocząłem karierę z tym dodatkiem i jest obiecująco. Przez pierwszy miesiąc przydarzają się kontuzje, ale są one drobne i wyłączają moich grajków na okres kilku dni. Jest lepiej. Pozdro!

robal15 Młody aktywista

0
02.11.2014 18:21    #505
[quote="maca91"]Witam Panowie.

Widziałem we wcześniejszych komentarzach, że narzekacie na wiele i długie kontuzje. Miałem ten sam problem, czy to sam prowadziłem trening, czy to zlecałem asystentowi. Przypomniało mi się, że w 14 grałem z plikiem realistyczny system kontuzji, do pobrania pod tym linkiem http://www.cmrev(...)End.html . Wiem, że muszą coś z tym goście z SI zrobić, ale do oficjalnej premiery mamy prawie tydzień, więc można pograć z tym dodatkiem. Przed chwilą rozpocząłem karierę z tym dodatkiem i jest obiecująco. Przez pierwszy miesiąc przydarzają się kontuzje, ale są one drobne i wyłączają moich grajków na okres kilku dni. Jest lepiej. Pozdro![/quote]

Tylko że to jest oszukiwanie.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Budziu Partyzant

0
02.11.2014 20:15    #506
kurcze przeglądam zakończone ligi, a tu bach :D
http://i.imgur.com/2UYdO4y.jpg
Real i Barca jakie zsynchronizowane w statystykach xD
tylko spotkania bezpośrednie zadecydowały :D

ndz Partyzant

0
02.11.2014 20:44    #507
Zrobiłem kilka screenów z tabeli po zakończeniu pierwszego sezonu gry w trybie classic, żebyście mogli sprawdzić jak się mają wyniki i ilość strzelonych bramek do ewentualnych zarzutów innych graczy:
https://www.dropb(...)PNa?dl=0

tts0 Partyzant

0
02.11.2014 21:13    #508
[quote="ndz"]Zrobiłem kilka screenów z tabeli po zakończeniu pierwszego sezonu gry w trybie classic, żebyście mogli sprawdzić jak się mają wyniki i ilość strzelonych bramek do ewentualnych zarzutów innych graczy:
https://www.dropb(...)PNa?dl=0[/quote]

Ziomuś, ten bug dotyczy głównie słabszych/niższych lig i był już znany przed wypuszczeniem bety, więc nie ma sensu się o to spierać.;)
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

cellpump Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
02.11.2014 21:28    #509
Widzę Valencia 7 i 8 miejsce na koniec. Zobaczymy jak będzie w realu bo już widzę, że ktoś nie odrobił lekcji i nie ma co z tymi statami w to grać.

Slayer666 Partyzant

0
03.11.2014 01:34    #510
ale co Cię obchodzi kto ma jakie miejsce ? w FM 12 raz miałem kariere gdzie Arsenal spadł z ligi w 3 czy 4 sezonie, Atletico regularnie cieniuje, Bayern ustępuje Borussi tylko,że mnie to guzik obchodzi bo się skupiam na prowadzeniu swojego klubu

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.