Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

student137 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.11.2014 14:26    #521
[quote="rondel"][quote="Pucek"]Zauważyłem, że Sports Interactive uznało oderwanie Krymu od Ukrainy, oferując tournee mojemu klubowi do takiego tworu jak "Crimea". Nieznaczące w rozgrywce, ale smutne.[/quote]

Zdaje się, że widziałem w którymś ze screenów, że Crimea w grze pojawia się nawet w rankingu FIFA.[/quote]

http://www.cmrev(...)efa.html

romantico Partyzant

0
03.11.2014 14:43    #522
[quote="myfunnygame"][quote="romantico"][quote="myfunnygame"]Patrząc na atrybuty z postu 245 chce mi się płakać.
jakim kurwa cudem CR7 ma wolne na poziomie 15 i to po wzroście a Gareth Bale ma 17.
WTF?

No i oczywiście staty Messiego, co druga pewnie jest "20".
Naprawdę? Ale naprawdę?

BTW Czemu na forum nie ma permanentnego bana dla czterojajecznego i tego drugiego pajaca?
Cały czas to samo pierdolenie w każdym temacie. Mnie by się nudziło wchodzić codziennie na forum i pierdolić jak gra jest chujowa i nie do grania. Po prostu olał bym na ich miejscu tych naiwniaków którzy kupują FMa ale nie oni trwają w swoich postanowieniach jak jacyś porobieni.
Czyżby jakaś konkurencja? A no tak, FM nie ma konkurencji, więc kto ich tu wysłał?

btw2. Jest taka gra nazywa się EuropaUniversalis2, masa w niej bugów(jakieś dziwne sojusze, mała prowincja europejska przejmująca jakieś prowincje w afryce/azji) a ludzie i tak UWIELBIAJĄ w nią grać, bo ma swój klimat. No ale ludzie tak ograniczeni jak ta dwójka tego nie pojmą.[/quote]

Nazywasz kogoś pajacem, a sam użalasz się nad tym, że Twój "bożek" Ronaldo ma mniejsze staty niż Messi czy Bale - zal mi Ci chłopie.
I przestań "pierd..." - bo pomyliłeś wątki - dział dla teoretyków piętro wyżej :-); pomarzyć fajna rzecz.[/quote]

Chopie, jakbyś nie wiedział to CR7 jest etatowym wykonawcą rzutów wolnych w Realu no i swoje już nastrzelał ciężkim treningiem więc rozdupia mnie, że od tak SI daje mu "15", jestem ciekaw jak wygląda zestawienie najlepiej ocenianych piłkarzy pod względem atrybutu Rzut Wolny. Mogę prosić o screena z gry z "wyszukaj piłkarza" posortowane po tym właśnie atrybucie?

No tak ja się użalam do bożka Ronaldo, o kurde. Rozwaliłeś mnie tym tekstem. Po prostu przyjmij do wiadomości że on naprawdę dobrze strzela te wolne! A że dawno nie trafił, no cóż. Ae nie powinno mu WZRASTAĆ do 15 bo to śmieszne po prostu.
Rozumiem że w Realu są takie głąby że pozwalają CR7 wykonywać wolne mimo, że Gareth jest od niego o 2-3 "punkciki" lepszy w tym aspekcie.
A jeszcze dodam, że w zeszłym roku w FM ktoś dał mu atrybut opanowanie na 10? Przez co Messi był najlepszym graczem w większości karier a on grał ogony. Czekaj czekaj kto był w tym roku najlepszym graczem na świecie(Złota Piłka)? Mógłbyś mi sprawdzić, a potem obrażaj do woli?[/quote]

Kto dostawał "Złote piłki" cztery razy pod rząd <nastawiam ucha>... dla Twojej wiadomości 2009 - 2012 :-). Nie mam zamiaru sprzeczać się kto jest lepszy... bo to jałowa dyskusja, gdyż każdy z tych piłkarzy ma swoje plusy i minusy. W moim odczuciu pretensje możesz mieć do ludzi odpowiedzialnych za La Ligę, a odpowiednim działem jest forum SI.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
03.11.2014 14:55    #523
[quote="student137"][quote="rondel"][quote="Pucek"]Zauważyłem, że Sports Interactive uznało oderwanie Krymu od Ukrainy, oferując tournee mojemu klubowi do takiego tworu jak "Crimea". Nieznaczące w rozgrywce, ale smutne.[/quote]

Zdaje się, że widziałem w którymś ze screenów, że Crimea w grze pojawia się nawet w rankingu FIFA.[/quote]

http://www.cmrev(...)efa.html[/quote]

U mnie pojawiło się w ten sposób: https://pbs.t(...)ng:large
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.11.2014 15:02    #524
A jest też Kosowo?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Pucek Stachanowiec

0
03.11.2014 15:04    #525
Na dodatek klub PFK Sewastopol jest "narodowości" Crimea. Kremlowska propaganda może być zadowolna ;- )
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

0
03.11.2014 15:07    #526
[quote="Jacko"]A jest też Kosowo?[/quote]

Z tego co widzę, a wpisałem w kilku językach, to nie ma.

[quote="Gietz"][quote="Pucek"]Zauważyłem, że Sports Interactive uznało oderwanie Krymu od Ukrainy, oferując tournee mojemu klubowi do takiego tworu jak "Crimea". Nieznaczące w rozgrywce, ale smutne.[/quote]
Mam nadzieję że jakoś to schowają, bo kraj w bazie jest potrzebny (tak jak Kraj Basków) ze względu na kluby z Krymu które nie grają w lidze ukraińskiej, ale nijak widoczny nie powinien być ...[/quote]

Kraj Basków ma znaczenie między innymi dla Athletic Bilbao. Crimea to jednak coś innego.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.11.2014 o godz. 15:09

robal15 Młody aktywista

0
03.11.2014 15:09    #527
Nowy system scouting jest extra, tylko że teraz wg mnie scoutowanie następnego przeciwnika jest bezużyteczne. Wcześniej dostawałeś raport z gwiazdkami przeciwnika - wiedziałeś w ten sposób, czy są oni lepsi, czy gorsi od twojego składu. Teraz to jest jedna wielka niewiadoma. Przy tym raporcie ja tylko na to zwracałem uwagę.

Dlaczego zawsze tylko fanatycy Barcy i Realu plują się o atrybuty danego zawodnika??? Zawsze im coś nie pasuje... A to Ronaldo i Messi są za słabi, a to że wychowankowie mają niskie PA, a to że rywal jest przepakowany itd. Można wymieniać w nieskończoność. I co tu sądzić o takich osobach?
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.11.2014 15:15    #528
robal wbrew wszystkiemu co myślisz po moich wpisach nie jestem FANATYKIEM żadnego zagranicznego klubu!
Przeczytaj i zapamiętaj.
Co do Ronaldo ostatni już raz piszę, uważam że zdecydowanie lepiej bije rzuty wolne niż taki Gareth który ostatnio kiedyt strzelił taką bramkę? i tyle dlatego zwróciłem na to uwagę.
Wiem jak wyglądają takie oceny zawodników przez resercherów(zawsze można coś naściemniać) i jestem pewien że nikt kto robił akurat Real nie był fanem tego klubu.

Romantico ale w tym roku to jednak Messi nie był aż tak dobry, przyznaj i już się nie wkurzaj :*

student137 Partyzant

0
03.11.2014 15:16    #529
[quote="robal15"]Nowy system scouting jest extra, tylko że teraz wg mnie scoutowanie następnego przeciwnika jest bezużyteczne. Wcześniej dostawałeś raport z gwiazdkami przeciwnika - wiedziałeś w ten sposób, czy są oni lepsi, czy gorsi od twojego składu. Teraz to jest jedna wielka niewiadoma. Przy tym raporcie ja tylko na to zwracałem uwagę.

Dlaczego zawsze tylko fanatycy Barcy i Realu plują się o atrybuty danego zawodnika??? Zawsze im coś nie pasuje... A to Ronaldo i Messi są za słabi, a to że wychowankowie mają niskie PA, a to że rywal jest przepakowany itd. Można wymieniać w nieskończoność. I co tu sądzić o takich osobach?[/quote]

Zgadzam, się nowy scouting jest zaje**** a jeszzce jak dasz managerowi poziom zerowy to dosłownie jest mega wyzwanie. Ale sam w sobie scouting to chyba najlepsza rzecz w tym FM, bo hokej mnie dobija.

Robsson93 Partyzant

0
03.11.2014 15:17    #530
[quote="romantico"][quote="myfunnygame"][quote="romantico"][quote="myfunnygame"]Patrząc na atrybuty z postu 245 chce mi się płakać.
jakim kurwa cudem CR7 ma wolne na poziomie 15 i to po wzroście a Gareth Bale ma 17.
WTF?

No i oczywiście staty Messiego, co druga pewnie jest "20".
Naprawdę? Ale naprawdę?

BTW Czemu na forum nie ma permanentnego bana dla czterojajecznego i tego drugiego pajaca?
Cały czas to samo pierdolenie w każdym temacie. Mnie by się nudziło wchodzić codziennie na forum i pierdolić jak gra jest chujowa i nie do grania. Po prostu olał bym na ich miejscu tych naiwniaków którzy kupują FMa ale nie oni trwają w swoich postanowieniach jak jacyś porobieni.
Czyżby jakaś konkurencja? A no tak, FM nie ma konkurencji, więc kto ich tu wysłał?

btw2. Jest taka gra nazywa się EuropaUniversalis2, masa w niej bugów(jakieś dziwne sojusze, mała prowincja europejska przejmująca jakieś prowincje w afryce/azji) a ludzie i tak UWIELBIAJĄ w nią grać, bo ma swój klimat. No ale ludzie tak ograniczeni jak ta dwójka tego nie pojmą.[/quote]

Nazywasz kogoś pajacem, a sam użalasz się nad tym, że Twój "bożek" Ronaldo ma mniejsze staty niż Messi czy Bale - zal mi Ci chłopie.
I przestań "pierd..." - bo pomyliłeś wątki - dział dla teoretyków piętro wyżej :-); pomarzyć fajna rzecz.[/quote]

Chopie, jakbyś nie wiedział to CR7 jest etatowym wykonawcą rzutów wolnych w Realu no i swoje już nastrzelał ciężkim treningiem więc rozdupia mnie, że od tak SI daje mu "15", jestem ciekaw jak wygląda zestawienie najlepiej ocenianych piłkarzy pod względem atrybutu Rzut Wolny. Mogę prosić o screena z gry z "wyszukaj piłkarza" posortowane po tym właśnie atrybucie?

No tak ja się użalam do bożka Ronaldo, o kurde. Rozwaliłeś mnie tym tekstem. Po prostu przyjmij do wiadomości że on naprawdę dobrze strzela te wolne! A że dawno nie trafił, no cóż. Ae nie powinno mu WZRASTAĆ do 15 bo to śmieszne po prostu.
Rozumiem że w Realu są takie głąby że pozwalają CR7 wykonywać wolne mimo, że Gareth jest od niego o 2-3 "punkciki" lepszy w tym aspekcie.
A jeszcze dodam, że w zeszłym roku w FM ktoś dał mu atrybut opanowanie na 10? Przez co Messi był najlepszym graczem w większości karier a on grał ogony. Czekaj czekaj kto był w tym roku najlepszym graczem na świecie(Złota Piłka)? Mógłbyś mi sprawdzić, a potem obrażaj do woli?[/quote]

Kto dostawał "Złote piłki" cztery razy pod rząd <nastawiam ucha>... dla Twojej wiadomości 2009 - 2012 :-). Nie mam zamiaru sprzeczać się kto jest lepszy... bo to jałowa dyskusja, gdyż każdy z tych piłkarzy ma swoje plusy i minusy. W moim odczuciu pretensje możesz mieć do ludzi odpowiedzialnych za La Ligę, a odpowiednim działem jest forum SI.[/quote]

Wiemy kto, ale jak to mówił Blatter "Messi is good boy". Lubi go i tego nie ukrywa, kilka razy zasłużył to prawda. Ja rozumiem że ten kto coś osiągnie (pobije jakiś rekord, albo coś w ten deseń) dostaję taką nagrodę, ale czy w sezonie 2009/10 kiedy to Inter sięgnął po potrójną koronę, Messi zasłużył na nagrodę?, bo wg mnie nagrodę mógł, albo i nawet powinien dostać ktoś z Interu np Sneijder.
Tak samo teraz kibice Barcelony mówią że Ronaldo ma tyle bramek ale większość z karnych, ale to też trzeba umieć strzelić prawda?. Messiemu nie idzie to ludzie czepiają się portugalczyka. Xavi i Iniesta nie są już w formie więc "Good Boy" już nie bije rekordów, jak to było wcześniej. Można dyskutować o tym kto jest lepszy, ale czy to ma sens? Dla jednych jest lepszy ten dla drugich ten, nic z tym nie zrobimy. Mr. Green

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.11.2014 o godz. 15:19

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution