[quote="Gietz"][quote="10swistak"]Prowadzi ktoś z Was drużynę z Ekstraklasy? Ja prowadzę Zagłębie Lubin. W pierwszym sezonie zająłem drugie miejsce i odpadłem w barażu o LE. Jednak po tym "sukcesie" dostaje propozycje pracy z... Brazylii. Jestem ciekaw czy Czesław Michniewicz, Magiera czy Stokowiec dostawali oferty ze średniaków ligi Brazylijskiej? Rozumiem ze Słowacji, Czech czy nawet drugiej Bundesligi, ale Brazylia?![/quote]
To zależy Jakie ustawiłeś parametry menadżera na początku? Jeżeli wybrałeś byłego reprezentanta z najwyższą licencją (UEFA Pro), to Twoja kariera może wyglądać tak jak jakiegoś Stoiczkowa który z czapy zaczął pracować w RPA, właśnie z racji swojej historii piłkarskiej. Tak z ciekawości - ustawiałeś sobie drugie obywatelstwo, znajomość języka hiszpańskiego albo czy któryś z Twoich byłych zawodników gra w tym klubie który zaproponował rozmowę?[/quote]
W Brazylii mówi się po portugalsku
To zależy Jakie ustawiłeś parametry menadżera na początku? Jeżeli wybrałeś byłego reprezentanta z najwyższą licencją (UEFA Pro), to Twoja kariera może wyglądać tak jak jakiegoś Stoiczkowa który z czapy zaczął pracować w RPA, właśnie z racji swojej historii piłkarskiej. Tak z ciekawości - ustawiałeś sobie drugie obywatelstwo, znajomość języka hiszpańskiego albo czy któryś z Twoich byłych zawodników gra w tym klubie który zaproponował rozmowę?[/quote]
W Brazylii mówi się po portugalsku
Najnowsze posty