[quote="Makaronczterojajeczny"]robal, ta gra jest debilizmem i nic tego nie zmieni. Gruzja wygrywa w Szkocji 3:1 by przegrac u siebie z Niemcami 0:5 by wygrać z Polską 1:0 oddają, a jakże pierwszy celny strzał w 40 minucie . I co ciekawe pierwszy i od razu bramka.Do tej pory Polska oddała ich 8 z tego 4 celne i miała 2 setki. To jest kabaret. Kto to KURWA wymyśla?.Wyłączyłem i zagram sobie jeszcze raz,ale mam wrażenie ,że ostatni.W to się po prostu nie da grać. Logiki w tym nie ma żadnej. A jak to jest gra losowa to se napiszcie sami w Ekselu.Będzie wam losować, najpierw 1,2,x na równym prawdopodobieństwie a potem wynik. Gwarantuję, różnicy nikt nie zauważy,przecież piłka to gra losowa.[/quote]
A powiedz makaron jakim sensem, gdzie jest logika w tym, że:
Całkiem nieźle grająca Brazylia dostaje na Mundialu od Niemiec 7 bramek, gdzie wcześniej Niemcy ledwo ograli Algierie i Ghanę?
gdzie jest sens w tym, że Liverpool, który był chyba najpiekniej grającą druzyna ligi angielskiej zesżłego sezonu dzisiaj w lidze gra marnie, w Lidze Mistrzów ledwo daje rade Ludogorecowi razgrad?
gdzie jest sens w tym, że Borussia D. po świetnym sezonach, po tym jak grała w finale Lm, okupuje ostatnie miejsce Bundesligi?
Zrozumiecie qrwa, że to nie jest TETRIS!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa w tej grze błędy, jest wiele do poprawienia, ale czego wy oczekujecie? Że wszystko będzie zgodne z WASZĄ jedynie słuszna logiką? To nie czasy Champoionship managera - jest rozbudowywane morale, interakcja w zespole, poziom skomplikowania budowy solidnej druzyny wzrasta, a wy chcecie ułożyć 2 taktyki, jedem trening i młocic wszystko jak leci?????? Powodzenia z życzeniami dzieciaki... polecam odpalić stare CMy, FMy, grałem w nie - tam było wszystko proste, wystarczyło zarzucić killer trening, killer taktykę i ogrywac barcelonę Piastem Gliwice w LM.
Ja rozumiem wiele narzekań, wytykanie wielu błędów, ale wasze jęczenie, wasza logika czasami powoduje, że ręce opadają, naprawdę...
czepiacie się non stop tej FIFY, a przyjzryjcie się qrwa czego oczekujecie jak nie skomplikowania na poziomie FIFY! Lider tabeli ma wygrywac z ostanim zespołem z ligi zawsze i wszędzie bo to lider vs outsider, bramkarz ma wyłapywać wszystko, bo ma refleks na 19, ktos kto ma wrzuty z autu na 5 zawsze musi spierdolić kazdy wrzut, ktos kto ma wolne na 10 to w seoznie moze z wolnego trafić raz, bo więcej to bug. Jaki to qrwa realizm, jak liczby wszystko opisują bezwględnie, bez odchyleń od normy.
Najnowsze posty