gra defensywna do bani!

rufigekru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.01.2008, 10:24    Pytanie
jak to jest, że grając na mentalności normal, albo, nie daj boże defensive, zawsze gra się gorzej niż na attacku? już drugi sezon juve i w momencie kiedy zaczynam na wyjezdzie z dobrą drużyną na defensive, zawsze plecy. a jak gram attack tylko, że z kontrami, czasami się udaję wygrać. mało tego, grając ze słabeuszem na nieattacking, on zawsze ma więcej do powiedzenia niż gdybym gral na attacking. wkurza mnie to bo burzy realizm. lubię wygrywać do zera i sluchac peanów na temat mojejżelaznej defensywy (buffon!) a nie mieć wyniki 3:2 , 4:3. podobnie z rajdami z pilka - wiadomo, ze musza je miec skrzydlowi, boczni obroncy, ale zauwazylem, ze bez ustawienia czestych rajdow napastnikom i srodkowym pomocnikom, gra sie duzo slabiej. bez sensu. mialem takie marzenie przed zakupem nowego fm. jade na inter do mediolanu, obrona cofnieta, srodek pomocy (przynajmniej jeden defensywny pomocnik) rajdy rzadko i defensive, kontra gra na odgrywjącego trezegueta i mecz po lekiej przewadze interu konczy sie 1:0 dla mnie. a tu d.pa! zawsze trzeba dawac rajdy offensive :/
gral ktos moze slabeuszem? jak to wyglada w takich sytuacjach? pamietam ze w fm 07 wyprowadzajac sannois z 3 ligi francuskiej, tez musialem walic wszystkim rajdy na maxa (w 6 sezonow z 3 ligi do ligi mistrzow:)

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.01.2008 19:13    #20
to nie wiem ja w 07 duzo gralem odgrywajacym i super gral ale teraz gram 2 szybkich napastnikow i dobrym OPŚ i jest super :) nie wszyscy lubią grać jak Liverpool pare lat temu :D ale jak to sie u was sprawdza to super pozdro :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.