Otóż mam problem ... Gram Sunderlundem w FM'a 2010. Nie mają oszałamiącego składu, więc postanowiłem przetransferować kilku zawodników. Większość ściągnąłem normalnym sposobem, ale Artura Boruca kupiłem za 'darmo'. Później jednak, przekonałem się, że był to błąd. Zaproponowałem Celticowi 40 mln funtów po rozegraniu 50 meczów w lidze. Artur okazał się być wymiataczem i chyba najmocniejszym zawodnikiem na tej pozycji, którego mógł bym mieć. Według mnie zalicza się do czołówki wszystkich bramkarzy w grze, ale to inna sprawa. No i właśnie skończyłem sezon. Borucowi zostało 13 meczów w lidze, lecz ja koniecznie chciałbym go u siebie zatrzymać. No i tu zaczyna się problem. Nie znajdę nikogo takiej klasy w moim zasięgu. No i tu proszę was o radę. Czy znacie jakiś sposób, żebym mógł go zatrzymać. Nie musi to być do końca 'legalny' sposób. To jak go sprowadziłem nie było zagraniem zgodnym z realnymi zasadami gry, więc tu też mogę zepsuć sobie przyjemność realnej rozgrywki.
Spróbowałem odsprzedać go do innego klubu po czym odkupić, ale strzelił focha i nie dał się ruszyć ...
Proszę o pomoc.
Spróbowałem odsprzedać go do innego klubu po czym odkupić, ale strzelił focha i nie dał się ruszyć ...
Proszę o pomoc.
Najnowsze posty