Pierwsze spotkanie przy sieradzkim rondzie

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.05.2016 09:40    #201
krótkie podsumowanie:
MOTM - zdecydowanie Carrasco, szalał jak na dopalaczach
irytacja meczu - Griezmann, kompletnie nic mu nie wychodziło, może oprócz strzelonego karnego w serii.
obrzydliwość meczu - Pepe, nawet sędzia miał go dosyć; jak patrzę na takie cyrki to mam ochotę, żeby wprowadzili jakieś porządne kary za takie coś
śmieszek meczu - "przewrotki" Griezmanna i Bale'a w końcówce spotkania oraz Szpakowski mówiący "duet BBC w komplecie".
rozczarowanie meczu - Jan Oblak w karnych; bramkarz świetny, ale chyba karne mu nie leżą, bo robili go jak chcieli (3 razy tak samo strzelali gracze Realu)
Ogólnie poziom był dobry, na początku trochę za dużo ostrej gry, potem uznany gol ze spalonego, bicie głową w mur Atletico, który przejął inicjatywę, trochę szczęścia przy bodajże dwóch kontrach Realu, wyrównanie i gra od bramki do bramki w dogrywkach. Szkoda Atletico, ale to samo można by powiedzieć jakby Real przegrał, mimo że gra Pepe irytowała.

Bolson Minister ds. Nagłych

0
29.05.2016 11:04    #202
Mecz był chujowy jak na tę rangę i nie ma co tego ukrywać. Tyle o nim, bo szkoda marnować klawiatury.

Druga refleksja - im częściej tu zaglądam, tym bardziej mam wrażenie że na tej stronie był potrzebny livescore a nie miejsce, w którym można dyskutować o wszystkim. Szkoda.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

0
29.05.2016 11:30    #203
Czyżbyśmy znowu zostali tylko z Wawrzyniakiem i Boenischem na lewej obronie...

Yrkomm16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
29.05.2016 11:40    #204
Rybus to twardy gość, wykuruje się. Co do samego finału - od 2005 roku gorszego nie widziałem. Tragedia. Szkoda mi tylko Simeone, bo jeden zepsuty karny Dżuanfrana i szmaty puszczane przez Oblaka zaważyły na wyniku. A jeszcze w FM 13 sprowadzałem Jana do Zagłębia... Ahh, czas leci...

Bolson - w pełni popieram Twój pomysł. Livescore to byłoby coś fajnego. Można byłoby sobie pogadać o konkretnym meczu nie zaśmiecając jednego tematu.

0
01.06.2016 22:36    #205
słaby mecz Polaków - obrona kompletnie pogubiona, w ataku za wolno, Linetty dał tragiczną zmianę i chyba zsunął się na sam dół hierarchii środkowych pomocników, Cionek też nie lepszy, ale po nim można się było tego spodziewać. Jedyny plus to, że Bartek Kapustka wygląda porządnie, nie boi się gry, nawet jak się myli, to coś stara się działać - jednak nadal melodia przyszłości.

PS. Cillessen jak zawsze wygląda tak jakby balował do rana.
PS.2 to ta kochana konsola zgreda
PS.3 może choć trochę przestaniemy pompować balonik przed Euro.

Yrkomm16 Partyzant

0
02.06.2016 12:57    #206
[quote="SuperZiemniak"]słaby mecz Polaków - obrona kompletnie pogubiona, w ataku za wolno, Linetty dał tragiczną zmianę i chyba zsunął się na sam dół hierarchii środkowych pomocników, Cionek też nie lepszy, ale po nim można się było tego spodziewać. Jedyny plus to, że Bartek Kapustka wygląda porządnie, nie boi się gry, nawet jak się myli, to coś stara się działać - jednak nadal melodia przyszłości.

PS. Cillessen jak zawsze wygląda tak jakby balował do rana.
PS.2 to ta kochana konsola zgreda
PS.3 może choć trochę przestaniemy pompować balonik przed Euro.[/quote]

Pamiętajmy, że Nasi są po ciężkich treningach na zgrupowaniu. Szkoda, że tego sparingu nie udało się zakontraktować ze dwa dni później, tak, aby piłkarze odzyskali świeżość.

A co do pompowania balonika: to już tkwi w Polskiej mentalności - tak było, jest i niestety będzie. Zawsze oczekujemy złotych gór, niezależnie od aktualnej sytuacji. Mnie usatysfakcjonuje dobry występ, wyjście z grupy i kontuzja Wawrzyniaka tuż przed EURO ;)

PS. Zapomniałem o wspomnieć o Kapustce. Wyglądał dobrze, ale z przykrością patrzyło się, jak odbijał się od Wajnalduma czy Tete. Musi popracować nad siłą.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.06.2016 o godz. 12:59

FanLivepool Partyzant

0
24.06.2016 01:03    #207
Co sądzicie o powolnym wracaniu Ceyvola do streamów? Czy dalej jest taki sam waszym zdaniem, a może zauważyliście zmiany.

Nascimento1998 Partyzant

0
24.06.2016 13:25    #208
[quote="rapechuck"]Rondo w Sieradzu jest jedno, Karol Cłapa również w Sieradzu jest jeden.
[/quote]

Nikt chyba o to nie pytał, ale ja mam takie jedno niesamowicie istotne pytanie - ostatnimi czasy zdaję prawo jazdy i mnie takie rzeczy interesują - czy rondo w Sieradziu jest dwupasmowe?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
24.06.2016 13:26    #209
Jest i urąbałem na nim jeden egzamin :(
twitter.com/Ceyvol

Nascimento1998 Partyzant

0
24.06.2016 13:28    #210
Dziękuję :D

Ja swój pierwszy też na rondzie;-) Następny mam 5 lipca.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.06.2016 o godz. 13:34

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution