O godzinie 14:05 miałem już pudełko z nowym FM'em w swoich łapach i wręcz rwałem się do tego, żeby zainstalować to dzieło na swoim laptopie. Jednakże o godzinie 14:30 musiałem być już w pracy. No ale jak mawia przysłowie bez ryzyka nie ma zabawy, tak więc ruszyłem do pracy uradowany z laptopem i grą. Usiadłem wygodnie i po 15 minutach byłem już gotowy do instalacji. Rozgrywkę, ze względu na pobierane pliki rozpoczynałem dopiero parę minut po 16. Pierwsze wrażenie... Słabiutko... Niewiele zmian zauważalnie umilających czas spędzony przed komputerem. System rozmowy z zarządem i asystentem troszkę wymuszony. Konferencje nudne jak zwykle. Niestety nie do końca przypadł mi do gustu system treningów. Silnik meczowy na moje oko- porażka. Z konieczności od drugiego meczu rozgrywałem je w trybie 2D. Już w pierwszej akcji podbramkowej zauważyłem jak bramkarz mojej drużyny robi wślizg na kolanach na odległości 7-8 metrów. Wolałem nie widzieć takich rzeczy i "w ruch" poszły "kulki". Jeżeli chodzi o szybkość rozgrywki nie zauważyłem nic niepokojącego. Było jeszcze parę mankamentów, które zauważyłem, ale nie ma sensu o nich pisać. Mam nadzieję, że szybko uda się naprawić błędy, które kaleczą rozgrywkę. Moje odczucia na dzień dzisiejszy to rozczarowanie. A mogło być pięknie... P.S. Moja opinia nie jest do końca sprawiedliwa, ponieważ siedzę w pracy i próbuje grać, a wokół wszystko skutecznie demobilizuje mnie do gry.
Najnowsze posty