Na razie jestem po 3 sparingach ŁKS (2 zwycięstwa, przegrana 5-0 z Metalistem Charków), ale wiem, że na pewno łatwo nie będzie i od razu zwracam się z prośbą po radę. Gram stworzoną przez siebie taktyką 4-5-1, kontrataki, strzały z daleka, długie piłki na odgrywającego Saganowskiego (dobra gra głową), jak zauważyłem głównym problemem jest środek obrony (straasznie wolny), poza tym problem z utrzymywaniem się przy piłce, i słabe zachowanie przy stałych fragmentach gry (w ogóle cała drużyna najniższa w lidze), problem stanowi też słabe morale Golańskiego, który jest tak naprawdę jedynym moim prawym obrońcą. "Na papierze" wygląda to tak :
Saganowski
Kaczmarek/Szczot ........... Hanzel/Drygas ............Szałachowski/Bracia Papikyan
Kłus................ Kascelan
Bosacki/Kaczmarek ............. Gieraga.................. Łukasiewicz .........Golański
Wyparło (Velimirovic)
Czasem usuwam jednego z dwóch defensywnych pomocników i daję Papikyana na ofensywnego pomocnika. Z tych co nie są wyżej wymienieni na ławce jako tako nadają się jeszcze Mięciel, Kita, Salski, Kujawa.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.05.2012 o godz. 18:14
Najnowsze posty