Steam? Jak to działa?

Macias Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.10.2010, 22:28    Pytanie
Witam, założyłem ten temat, ponieważ nie znalazłem dokładnej odpowiedzi na swoje wątpliwości w innych wątkach. Premiera nowego FMa za niecałe dwa tygodnie, a moje pytanie dotyczy grania przy wykorzystaniu platformy Steam.

Na czy to dokładnie polega i czym się różni od instalacji standardowej? Pytanie do osób korzystających z ostatniej wersji gry.

Czy instalując grę po włożeniu płyty przy zaznaczeniu opcji Steam później można grac bez ciągłego umieszczania płytki w napędzie?

Liczę na wyrozumiałość i praktyczne informacje. :]

Macias Partyzant

0
26.10.2010 17:10    #20
Ja spróbuję od tego roku, ale to tylko dlatego, żeby po prostu grę wykorzystać jednocześnie na dwóch komputerach. Jeden ma połączenie do internetu i będę grał przez Steama, a płytkę wrzucę do drugiego bez internetu i tam będzie grane z płytką normalnie.

Przy graniu przez Steama nie woła płytki do zapisu stanu gry itd?

szfedo Przodownik pracy

0
26.10.2010 19:53    #21
Może ja mam jakąś wadliwą wersję ale mi nie pytał o płytkę przy zapisie ani niczym w FMie. Grałem bez płyty po normalnej instalce jak i po Steamie.

Macias Partyzant

0
30.10.2010 21:30    #22
A jeszcze pytanie tego typu... Jeżeli gra wołałaby płytkę to zrobienie obrazu płyty i podrzucanie go przez Deamona pomoże? Praktykował ktoś?

Generalnie bez sensu byłaby możliwość zainstalowania gry tylko na jednym komputerze, jak ktoś tu wspominał... Wymienię sprzęt i już nie będę mógł zainstalować gry, którą legalnie kupiłem? Bezsens.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.10.2010 o godz. 23:20

NaVaR Partyzant

0
31.10.2010 22:24    #23
Witam,
Czytam to i nie mogę zakumać, po co w w ogóle jest możliwość kupienia wersji pudełkowej lub wersji steam?? Skoro jak kpię pudełko to też mogę zainstalować jako STEAM??
Jak to w końcu jest? Może ktoś jeszcze raz dokładnie wytłumaczyć bo chciałbym kupić wersję STEAM ale jest jeszcze nie dostępna w przedsprzedaży i nie wiem czy udostępni się przed 2.11 do kiedy można zamawiać. A jeśli tak jest że jak ma się pudełkową to można zainstalować w Steamie to mogę już zamówić.

Z góry dzięki

Macias Partyzant

0
02.11.2010 13:42    #24
Mnie w sumie też co zaczęło ciekawić... :P Odświeżam.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.