[quote="Zielson"][quote="student137"]
Mam bardzo sztywne polecenia, rolr itd i co z tego.
Rzut wolny - ma być strzał. - kilka razy w sezonie grali na krótko. WTF
strzały z dystansu wyłaczone - napierdala z dystansu kilka razy w meczu. WTF
To tylko kilka przykladów. Czasami mam wrażenie, że zawodnicy w dupie mają moje polecenia.[/quote]
Ciekawi mnie tu relacja statystyki decyzje i wykonywania poleceń taktycznych.
Myślę, że ma to wpływ. Polecenia "proste" tj tempo gry czy gra skrzydłami/środkiem zespoły u mnie realizują dość konsekwentnie. Strzały, podania mogą zależeć moim zdaniem od właśnie zdolności podejmowania decyzji. [/quote]
Tylko ja nie gram jakąś Odrą Ople, tylko Valencią, obecnie jedną z lepszych w Hiszpanii z piłkarzami o wysokich kluczowych atrybutach. Mam dobrych technicznie i kreatywnych zawodników, ale gram bardzo sztywnie. Zero kombinowania, same założenia taktyczne.
Mam bardzo sztywne polecenia, rolr itd i co z tego.
Rzut wolny - ma być strzał. - kilka razy w sezonie grali na krótko. WTF
strzały z dystansu wyłaczone - napierdala z dystansu kilka razy w meczu. WTF
To tylko kilka przykladów. Czasami mam wrażenie, że zawodnicy w dupie mają moje polecenia.[/quote]
Ciekawi mnie tu relacja statystyki decyzje i wykonywania poleceń taktycznych.
Myślę, że ma to wpływ. Polecenia "proste" tj tempo gry czy gra skrzydłami/środkiem zespoły u mnie realizują dość konsekwentnie. Strzały, podania mogą zależeć moim zdaniem od właśnie zdolności podejmowania decyzji. [/quote]
Tylko ja nie gram jakąś Odrą Ople, tylko Valencią, obecnie jedną z lepszych w Hiszpanii z piłkarzami o wysokich kluczowych atrybutach. Mam dobrych technicznie i kreatywnych zawodników, ale gram bardzo sztywnie. Zero kombinowania, same założenia taktyczne.
Najnowsze posty