[quote="gaudino3"]Nie wiem, kto zajmuje się Legią, ale na miłość boską. Michał Żewłakow nie jest dyrektorem ds. sportowych. To co? Irek Zawadzki jak w FM 13 nadal w sztabie szkoleniowym, a Mazurek koordynatorem pionu juniorskiego? Kolejne kwiatki u fizjoterapeutów i scoutów.[/quote]
Michał Żewłakow pełni w klubie rolę odpowiadającą FMowemu dyrektorowi ds. sportowych.
Nie wiem o co chodzi z Zawadzkim, to wygląda na błąd.
Rola Jacka Mazurka bardziej odpowiada temu co robi HoYD w grze.
Nasze kluby często mieszają te nazwy, dlatego czasami są inne niż dosłowne angielskie tłumaczenia.
[quote="Jero"]Osłupiałem
Legia - Lech 2:7
Górnik - Piast 5:4
Zawisza - Piast 3:5
Podbeskidzie - Wisła 5:4
W pozostałych meczach zdarzy się 1:0, 1:1, ale i tak większość to wyniki rzędu 3:2 itd. [/quote]
A jak wrażenia po ostatniej kolejce Ekstraklasy ? :> Swoją drogą, ilość padających bramek jest jedną z najpilniej sprawdzanych rzeczy przez testerów, liczone są średnie z potężnych ilości rozgrywanych przez komputer spotkań. Chociażby z tego powodu myślę że w dużej próbce musi być to poprawne, a ty trafiłeś na jakąś skrajną sytuację. Ktoś pisze że po 7 kolejkach ma 18 goli (lider tabeli) i mówi że to bug. Przecież to prawie identyczna średnia jak aktualnego lidera (Legii) w rzeczywistości ...
[quote="Emeryt"]Panowie a jak wygląda kwestia stadionów w Łodzi? Tzn chodzi mi czy są uwzględnione w grze jako rozpoczęta budowa stadionu ŁKS-u i Widzewa.[/quote]
Za mało było o nich wiadomo w momencie gdy oddawaliśmy bazę. Poczekam na jakieś pewne ruchy, nie chciałem ryzykować dodawania do bazy stadionu który może nie powstać wcale, powstać w innym terminie albo w innym kształcie.
[quote="paulonio"]Z tego co piszecie to polskie kluby są już dostępne chyba. Mam więc pytanie: czy w Ruchu Chorzów jest odgórnie ustawiona konieczność zatrudniania tylko polskich zawodników ? (tak jak w Bilbao np.)[/quote]
Oczywiście że nie, i takiej opcji nie będzie.
Drużyny grające w pucharach mają w polskiej lidze bardzo słaby początek sezonu bo korzystają w lidze z rezerwowych.
Najnowsze posty