[quote="rapechuck"][quote="Ceyvol"]
Poza tym przecież Depesze to Społeczność, czyli osobny dział, więc o co chodzi? Mają bezpośrednie łącze jak każdy inny.
[/quote]
Chodzi o to, że Depesze są schowane, jeśli porównać je np. do Blogów (d. Manifestów), które mają swoją reprezentację na głównej stronie, jeśli jakiś nowy wpis się pojawia. Nawet jak ma się kogoś w subskrypcjach to i tak trzeba kliknąć w Społeczność (dla mnie nie było to intuicyjne, zwłaszcza, że to jest menu rozwijalne, a skoro się rozwija to wybieram z opcji rozwiniętych, a nie sam przycisk
), żeby te Depesze (tłity?
) zobaczyć.
I tutaj nie wiem co jest przyczyną, a co skutkiem: najczęściej komentowane są notki na blogach, a box z komentarzami jest pierwszą rzeczą, która się rzuca w oczy przy wchodzeniu na cmrev. Od komentarzy można przejść do treści komentowanej i po jej przeczytaniu znowu skomentować w wyniku czego dany materiał znowu ląduje na pierwszym miejscu do komentowania.
Czy Depesze naprawdę są tak nieciekawe do komentowania czy rzeczywiście są schowane dla większości użytkowników tego serwisu?[/quote]
Moim zdaniem Depesze wymagają o wiele mniej pracy niż Manifesty i słusznie są opcją drugoplanową. Ale to tylko mój głos w dyskusji.
Najnowsze posty