[quote="Maciejusz"]@Bolson
Bo on myśli, że nagle wszyscy z tej łaski skorzystają i będą mu stopy całować w ramach podziękowań
Zobaczymy ile tym razem tych osób będzie "realnymi" uczestnikami. Na pewno więcej niż w zeszłej edycji, przez wzgląd na ogarnięcie tematu przez Piotra, ale i tak obstawiam, że z 20-25 osób dogra te sezony max, bo ludzie nie lubią grać ogórkami z piłkarzami noname
[/quote]
Moim zdaniem Piotr miał i ma guzik do gadania - mam nadzieję, że przeczyta wywód mahdiego i potrząśnie Nim. Mimo tego gdyby Piotr miał coś do gadania to moim zdaniem nie byłoby Facebooka oraz jakiejś deklaracji 60 dni przed. Poza tym akcja z FB już była poruszana w pierwszej edycji, jednak mahdi nie wyciągnął z tej lekcji nic a nic (mam nadzieję, że mahdi to czytasz). Kwestia danych powinna tylko dotyczyć finalistów i tyle.
Pierwsze co mi się rzuca w oczy, że jeszcze rozgrywka nie ruszyła, jednak jest wybrany szefunio, a kto pisze na temat RM? Mahdi - wydawca, sponsor oraz uczestnik; ewidentny konflikt interesów. Poza tym mahdi będzie uczestnikiem a ma decydujący wpływ na regulamin. Kolejny konflikt.
Rozwalił mnie ten tekst : [quote] Jeżeli znajdziemy
gdziekolwiek w sieci tego typu zachowania (co miało już miejsce w wykonaniu Pucka) szef RM Teamu wyciągnie wobec niego konsekwencje przewidziane przez regulamin. I nie będzie już wtedy "zmiłuj"...[/quote]
Szkoda, że nie dają punktów za sprzedawanie kumpli...
Edit:
A ten wpis jest najlepszy !!!
[quote] Nascimento1998 proszony jest o kontakt z wydawcą w celu podania namiarów na swoje konto Pay Pal - pieniądze zostaną przelane natychmiast jak otrzymam te dane.
Kontakt: xxx [/quote]
// Edytowano 4 razy, ostatni raz 05.03.2016 o godz. 12:06
Najnowsze posty