Chciałbym wrócić na moment do chyba już zgłaszanego tematu - wchodząc na suflera, gdzie mamy ostatnio komentowane manifesty, w polu "Autor" wyświetla się autor pierwszego komenta, zamiast autora tekstu, a byłoby znacznie lepiej, gdyby tam było napiasne czyj to tekst. Ponadto, po pierwszym komentarzu i tak sufler wyświetla "0" w odpowiedziach.
Nie można zrobić jakiegoś fake'a? W sensie - zaraz po obublikowaniu manifestu automatycznie dodawałby się post autorstwa tego, który manifest opublikował, ale post ten byłby niewidoczny? Poprawiło by się za jednym razem dwie rzeczy
A w oknie edycji mam szary kursor, a nie biały, a nie mam IE, tylko Operę. Strasznie wkurza
Czasem też nie pokazują mi się w "Towarzyszach" Ci, którzy wysłali mi zaproszenia. Nie wiem, od czego to zależy. F5 nie pomaga.
Jeszcze tylko jedno małe marudnięcie - kiedyś można było usuwać komentarze pod swoim manifem, a teraz nie... coś mi nie działa, czy zmieniono to? Na razie nie potrzebuję, ale kiedyś się przydało, i w każdej chwili może
Najnowsze posty