No mi przed chwilą wskoczyło "Niepowstrzymana siła" za najwiecej bramek w lidze podczas sezonu.
Ale takie osiągniecia jak :
1)"Podwójna korona" - Udało Ci się wygrać lige i puchar krajowy w tym samym sezonie ...
Gram na save od bety akurat skonczyłem 2 sezon Wisłą Kraków w , którym zdobyłem potrójna korone (superpuchar,puchar polski , lotto ekstraklasa) mimo to osiagniecie nie wskoczylo
2)"Zapraszamy"
Udało ci się zaprosić znajomego do gry sieciowej. (Wiadomo, prawda ?) W każdej poprzedniej odsłonie to osiągniecie wskakiwało odrazu po zaproszeniu kogokolwiek ze znajomych do gry w FM. Teraz mimo tego , achievement nie wpada.
3)"Co za bramka!"
Twój zawodnik zdobył nagrodę za bramkę miesiąca. (Pisałem wcześniej już o tym , że nie wskoczyło mi te osiągniecie i dalej mi "wisi" , mimo bodajże dwukrotnego odznaczenia za bramke miesiaca w tym sezonie)
Jest to irytujące
W poprzednich odsłonach osiągniecia te wpadały za 1 razem i nie było z nimi problemu.
Oczywiście non stop gram online , niema możliwości aby steam przeszedl samoistnie w tryb offline albo , ze rozlaczyl mi sie internet .
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 18.11.2018 o godz. 08:19
Najnowsze posty