[quote="Mijagi"][quote="robal15"] Ktoś mi odp. na moje pytanie?
Czy Wam wiedza scouta też tak szybko maleje? Tzn. po zakończeniu zadania mam cały pasek, biorę inny kraj - kończę go, patrzę na poprzedni kraj, a tam mój pasek jest prawie zerowy. Też tak macie? Chciałbym to zgłosić na forum SI.[/quote]
Mi się wydaje,że ma to związek z pojawianiem się nowych graczy w kraju. Są oni nie obserwowani to i wiedza o kraju maleje. Ale to tylko moja teoria. Bo maleje ale nie powiedział bym, że szybko.[/quote]
Tylko że ta zdobyta wiedza po zakończeniu zadania znika mu po dwóch miesiącach. To jest taka syzyfowa praca. Zdobędziesz wiedzę jednego kraju, to druga Ci znika...
W ten sposób nie mogę stworzyć dobrej siatki scoutingu.
[quote="Mijagi"]2. Dlaczego zawodnik mający 2 gwiazdki silnie próbuje wymusić grę w 1 zespole skoro jest o dwie klasy gorszy od pozostałych. Mało tego od roku traci umiejętności mimo 22 lat. Trzeba znać swoje miejsce w szeregu.[/quote]
Traci umiejętności bo nie gra - zmniejsz mu status w drużynie na zaplecze - wtedy mniej marudzą.
[quote="Mijagi"]3. Miałem nędznego bramkarza 2 gwizdki. Doszło mi 4 kolejnych młodzików bardzo nędznych po 1-3 srebrne gwiazdki. Przez rok żaden się nie rozwiną ani o jeden atrybut. Nagle sam z siebie trafiłem a może jednemu zaproponować opiekę przez ww 2 gwiazdkowa. 4 Miechy i szok, 16 latek ma 4,5 gwiazdki złotej w 4 miesiące a i tak po marudził, że tamten nic go nie nauczył. Mało tego wg scouta jest to jego szczyt możliwości w wieku 16 lat. wtf???[/quote]
Trudno odp. na to pytanie nie znając sytuacji. Może junior nie nauczył się żadnych ulubionych zagrań - stąd to niezadowolenie. Natomiast mogła mu się zmienić osobowość, przez co zaczął rzetelniej pracować na treningach. A ten Twój scout jaki ma parametr "potencjalna umiejętność"? Może po prostu gada jakieś głupoty.
Również witamy
Jak stworzyć killer taktykę? Tu macie jeden jego element.
http://gyazo(...)f6b87ed5
Przeanalizować, ustawić dobrze wykonawców i macie killer rogi. Nie wiadomo dlaczego, ale komputer lubi kryć strefą... 2ezy
Jeden kolo już zgłosił to jako buga, bo w trakcie sezonu jest w stanie trafić 30 goli z rogu...
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 28.12.2014 o godz. 18:29
Najnowsze posty