Orientuje się ktoś może jak wygląda sytuacja jego firmy? Konkretnie już po tym jak zaczął bywać w mediach i został udziałowcem Polonii. Bo dla mnie to mocna inwestycja w długofalowy wzrost zysków. Kto normalny inwestuje, krzyczy, wydaje, a potem ucieka? Nie wiem, ale wydaje mi się, że każdy chłop orientuje się jak zrobić dobry klub. Udowadnia to choćby Ruch Chorzów.
Ja zatrudniłbym młodego, acz zdolnego i z małymi sukcesami, trenera. Postawił na młody zespół, pewnie raczej Polacy i za 3 lata sprawdził czy Czarne Koszule są w czołówce... Zresztą, na Boga, jak on się zwie? Baruchyan? W mediach go było więcej niż Caniego, co go Inter chciał. A zdaje się, że guzik zagrał. W zasadzie dlaczego Wojciechowski nie nakazał by go wystawiali? Kupił aż takie dno że nie było w tym sensu? Dziwny to człowiek, oj dziwny.
W pewnym względzie dobrze określili to na Weszło, jak dla mnie to specyficzni ludzie, z przerostem ego, ale w tym względzie się zgodzę: najpierw 11., potem 7., więc nie dało się mistrza. No i tu już się nie zgodzę, bo jak się chce to się da, ale nie w taki sposób. W Polonii jest większa presja niż w Barcelonie. Naprawdę, w Polsce są dobrzy piłkarze, ale ma się ich gdzieś. Bo zagraniczni są drożsi, a dalej jest przekonanie, że droższy znaczy lepszy. A tam...
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.04.2012 o godz. 21:53
Najnowsze posty