Mam pewien problem, ktoś pomoże?
Na wstępie pragnę uspokoić kolegów po fachu i zaznaczyć, że posiadam oryginalną serię Football Managera, a błąd z którym się teraz zmagam jest pierwszym takim w moim życiu. W FM2011 miałem troszkę podobny, ale ominąłem go dzięki wielowątkowym zapisom gry, posiadałem kilka plików zapisu, stąd też, jeśli w jednym wkradł się błąd, to odtworzyłem inny. Teraz mam poważny problem, po bodaj sezonie moje zmagania były zapisane w jednym pliku, który napotkał błąd. Muszę też zaznaczyć, że nie eksperymentuje z tą grą, jedynie wgrywałem godła klubów i zdjęcia zawodników, to tyle. Rozgrywka jest czysta jak łza, jednak brud wdarł się po kilku nieudolnych zapisach (czasem siadał laptop, lub wywaliło korki). Tak czy owak stanąłem przed błędem nie do zatrzymania, daje ku potwierdzeniu screen shota z błędem ->
http://www.picsh(...)l/380145
Błąd jest na tyle dziwny, że włącza się w jednym momencie czasowym, przed meczem z Evertonem. Gram jako manager Chelsea, choć zacząłem z 3 ligowym zespołem Cremonese z Ligi Włoskiej. Nie mniej jednak ten czas, który przesiedziałem jest wart zapamiętania, a nie chciałbym go stracić w ten okrutny sposób, toż to prawie 8 lat w FM.
Prosiłbym was o pomoc z tym błędem, jeśli ktoś wie jak to załatać, co zrobić, to proszę pisać. Jeśli nikt nie będzie miał żadnego pomysłu, to cóż. Pozostanie mi rozegrać ten sezon jeszcze raz. Sam też będę próbował.
Najnowsze posty