Witam, też mam problem z crashem... nie wiem już co z tym zrobić, szukałem jakiś odpowiedzi w necie ale nic konkretnego nie znalazłem, głownie że to sie dzieje jak sie ma pirata, a akurat od 2006 roku mam same orginalne fmy i kupuje je zazwyczaj pierwszego dnia jak są dostepne, wiec tym bardziej mnie irytuje to co sie dzieje i to, że nie wiem dlaczego... w sumie wczesniej nie miałem tego problemu az do momentu az steam uaktualnił fma niedawno, ja stworzyłem nową gre którą od dawna planowałem i w sumie pół sezonu bylo ok, az po jakimś meczu nagle fm zawisł, wyskoczyło okienko crash dumps i tyle, owszem jak wczytam gre od nowa to na chwile pójdzie dalej, ale co 3-4 mecze po zakończeniu i wychodzeniu z meczu znowu sie to pojawia i tak w kółko, nie chciałem łatwo odpuszczać, ale skonczyłem własnie drugi sezon i mimo że mam mega gre to nie mam już siły jej kontynuować z ciagłym wczytywaniem, traceniem meczy, stresem czy tym razem to wyskoczy czy nie.. mija sie to z celem i nie daje takiej radości jak powinno, wiec to moja ostatnia deska ratunku, czy można coś na to poradzić? Jeżeli nie to cóż, fma i tak nie odpuszcze, przerzuce się na 13, no ale może ktoś miał podobnie, coś pomogło. Dzięki z góry za każdą chociażby abstrakcyjną rade!
Najnowsze posty